• −55%
Hundhalsband Princes

Hundhalsband Princess

Detta röda nappaläderhalsband är en stilfull accessoar för din hund. Tillverkat av högkvalitativt läder med ett elegant stålspänne. Med hängsmycket Princess för extra glamour. Bekvämt och elegant för din hunds stil och charm.

41150830
112,00 kr
50,40 kr Spara 55%
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: 30 cm x 21 mm röd
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Läder & nappaHund & kattHundHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Det nätta halsbandet i rött nappaläder är en stilfull accessoar för din fyrbenta vän. Det är tillverkat av högkvalitativt nappaläder för att vara både bekvämt och hållbart. Halsbandet är utformat med ett elegant stålspänne som har krombeläggning, vilket ger en snygg och polerad finish.

En fin detalj på halsbandet är hängsmycket Princess, som ger en extra touch av glamour och personlighet. Detta hängsmycke kan vara formad som en krona eller ha en annan design som förstärker prinsesskänslan. Det fungerar som en dekorativ accent på halsbandet och ger det en unik och förtjusande look.

Med detta halsband kan din hund både känna sig bekväm och se elegant ut. Det är en perfekt kombination av stil och funktionalitet, vilket gör det till ett populärt val för att ge din hund en extra touch av stil och charm.

Produktdetaljer
41150830

Särskilda referenser

  • 41150835
Reviews