Emmi Pet Ultraljudstandborste 2.0 Uppgraderad

- Ger effektiv och skonsam rengöring
- Förebygger tandsten och paradontit
- Behandlar munsjukdomar
- Tar bort dålig andedräkt
- Minskar veterinärbesök
- Ljudlös för att inte skrämma djuret
- Tillverkad i Tyskland med två års garanti
- Rekommenderas av nöjda kunder

emmipet66008
2 397,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ge ditt husdjur den bästa tandvården med Emmi®-Pet ultraljudstandborste. En avancerad tandborste som ger effektiv, ljudlös och skonsam rengöring. Med sin vibrationsfria och ljudlösa teknik, skrämmer den inte ditt husdjur, samtidigt som den effektivt tar bort plack och tandsten.

Fördelarna med Emmi®-Pet ultraljudstandborsten är många. Förutom att den inte skrämmer ditt husdjur, förebygger den även bildandet av tandsten och paradontit. Den behandlar munsjukdomar och inflammationer i tandköttet, tar bort illaluktande andedräkt och förstör bakterier och plack till ett djup på 12 mm. Tack vare denna effektiva tandborste kan du minska antalet veterinärbesök och behovet av narkos.

Paketet inkluderar en emmi®-pet Hand enhet maskin 2.0, två emmi®-pet A1 / A2 Ultraljudsfästen tandborsthuvud (1 stor / 1 liten), en emmi® 100-240A laddningsstation och en emmi®-pet ZA Ultrasonic Tandkräm för djur - 75 ml.

Emmi®-pet ultraljudstandborste är tillverkad i Tyskland, undersökt och prisbelönt, och kommer med två års garanti. Den har också certifierats av den specialiserade avdelningen för djurhållning och djurskydd (FFT) i Österrike som en djurskyddad produkt.

Vi rekommenderar att du använder emmi®-pet för tand- och munvård cirka 1 till 3 gånger i veckan. Rengöringstiden ska vara mellan 3 - 10 minuter beroende på graden av plack och tandsten som ditt husdjur har. Ultraljudet är absolut ofarligt för ditt djur, vilket gör denna tandborste till ett tryggt och effektivt verktyg för din hunds tandhälsa.

Våra kunder är mycket nöjda med Emmi®-Pet ultraljudstandborste. Lena skriver att hennes äldre hund nu slipper sövas för tandreglering tack vare tandborsten, och Elisabeth berättar att tandstenen är på väg bort efter bara två veckors användning.

Ge ditt älskade husdjur den bästa tandvården med Emmi®-Pet ultraljudstandborste. En investering för deras hälsa och välbefinnande.

Produktdetaljer
emmipet66008
Reviews