Balkniv i plast grov royalblå

- Tillverkad av högkvalitativ, hållbar plast för långvarig användning.
- Ergonomisk design för bekväm och säker hantering.
- Mångsidig för olika köksuppgifter.
- Lätt att rengöra, diskmaskinvänlig.
- Elegant royalblå färg för att tillföra stil till köket.
- Grov yta för säkert grepp.
- Perfekt för noggrann skärning och hackning.
- Smidig och flexibel, passar både proffs och hemmakockar.
770515
Hansbo
33,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produkt: Balkniv i plast grov royalblå

Vår Balkniv i plast grov royalblå är en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och håller länge utan att tappa sin skärpa. Den kungliga blåa färgen ger kniven en distinkt och attraktiv utseende som gör den till ett utmärkt tillskott till ditt kök.

Produktens egenskaper:

1. Material: Kniven är tillverkad av premium plastmaterial som är både tåligt och hållbart. Det kommer inte att rosta, flagna eller korrodera, vilket garanterar en lång livslängd. Plastens grova yta ger ett bra grepp vilket gör kniven lätt att hantera och säker att använda.

2. Färg: Royalblå färg ger kniven en elegant och sofistikerad look. Den djupa blå färgen är både iögonfallande och stilfull, vilket gör kniven till en attraktiv del av ditt köksutrustning.

3. Design: Knivens design är både funktionell och estetiskt tilltalande. Den har en smal balkform som är perfekt för noggrann skärning och hackning. Den balanserade vikten och ergonomiska handtaget gör att den ligger bekvämt i handen och gör skärningen lättare.

4. Användning: Denna kniv är perfekt för en mängd olika köksuppgifter. Den kan användas för att skära frukt och grönsaker, hacka örter, skiva bröd och mycket mer. Dess smidiga och flexibla design gör den lämplig för både professionella kockar och hemmakockar.

5. Skötsel: Balkniven i plast grov royalblå är lätt att rengöra. Den kan tvättas för hand med mild tvål och vatten och torkas sedan torr. Den kan också diskas i diskmaskin, vilket sparar tid och ansträngning.

Fördelar:

- Tillverkad av högkvalitativ, hållbar plast, vilket garanterar långvarig användning.
- Ergonomisk design för bekväm och säker användning.
- Vielseitig, kan användas för en rad olika uppgifter i köket.
- Lätt att rengöra och underhålla, kan diskas i diskmaskin.
- Elegant royalblå färg som ger en sofistikerad touch till ditt kök.

Vår Balkniv i plast grov royalblå är inte bara praktisk och funktionell, den är också en stilfull tillägg till ditt kök. Dess hållbarhet och mångsidighet gör den till ett utmärkt val för alla som älskar matlagning.

Produktdetaljer
Hansbo
770515
Reviews