Skottkärra plast 100 liter grön, punkteringsfritt hjul

Skottkärra med plastkorg passar perfekt för lantbruk häststallar trädgårdar eller andra ställen där man kör stora volymer av lättare material.

Underredet är helsvetsat och korgarna är gjorda i återvinningsbar plast. 

Kärran är utrustad med stort kullagrat punkteringsfritt däck.

Totalmått: Längd: 1260 mm. Bredd: 590 mm. Höjd: 680 mm.

Volym: 100 liter.

Vikt: 12 kg.

Hjuldim: 4 00-8 4 lags.

905232
Hansbo
1 856,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Maximera din effektivitet och förenkla ditt arbete med vår banbrytande skottkärra med plastkorg. Oavsett om du är involverad i jordbruk, hanterar häststall eller arbetar i trädgården, är denna skottkärra det perfekta redskapet för dig. Låt oss ta en närmare titt på dess fantastiska egenskaper och fördelar:

Smidig Transport av Stora Volymer: Med vår skottkärras generösa kapacitet på 100 liter kan du enkelt och effektivt hantera stora mängder lättare material. Det spelar ingen roll om du flyttar gödsel, foder eller trädgårdsavfall - den här skottkärran gör jobbet utan krångel.

Hållbar Konstruktion: Skottkärran är byggd för att hålla. Det helsvetsade underredet ger enastående hållbarhet och robusthet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för dina dagliga arbetsuppgifter. Dessutom är korgarna tillverkade av återvinningsbar plast, så du bidrar också till miljön.

Punkteringsfria Däck för Smidig Manövrering: Ingen mer oro över punkteringar! Vår skottkärra är utrustad med stora kullagrade punkteringsfritt däck som gör det möjligt att manövrera smidigt även på ojämna ytor. Du sparar tid och undviker frustration.

Optimala Mått för Enkel Hantering: Med måtten 1260 mm i längd, 590 mm i bredd och 680 mm i höjd är skottkärran perfekt balanserad för enkel hantering och smidig navigering även i trånga utrymmen.

Lättviktig och Bekväm: Med en vikt på endast 12 kg är vår skottkärra lätt nog för att hantera utan ansträngning samtidigt som den erbjuder tillräcklig kapacitet för dina behov.

Specifikationer:

Längd: 1260 mm

Bredd: 590 mm

Höjd: 680 mm

Volym: 100 liter

Vikt: 12 kg

Hjuldimensioner: 400-8, 4 lags

Optimera ditt arbetsflöde och ge dig själv fördelen med en pålitlig och mångsidig skottkärra. Gör ditt arbete smidigare och mer effektivt - välj vår skottkärra med plastkorg idag!

Produktdetaljer
Hansbo
905232
Reviews