Bordom Breaker från LIKIT: Din Lösning på Hästens Rastlöshet

    Motverkar rastlöshet
    Minskar negativa beteenden
    Mental stimulans
    Förbättrar välbefinnande
    Anpassningsbar användning
    Bekämpar ensamhet
    Utmanande aktivitet
    Främjar hälsan

Slickstenar ingår ej utan köps separat till respektive sysselsättningsleksak i LIKIT serien.

LIKBB08
699,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Färg: AQUA
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Bordom Breaker från LIKIT: Din Lösning på Hästens Rastlöshet

En Innovativ Sysselsättning för Din Häst

LIKITs Bordom Breaker är en unik och mentalt stimulerande leksak designad för att hålla din häst aktiverad och engagerad i boxen. Denna avancerade leksak är skapad för att motverka rastlöshet och minska invanda negativa beteenden som krubbitning eller vävning. Med en svårighetsgrad på 3 (svår/avancerad) erbjuder Bordom Breaker en utmanande och roande aktivitet för din häst.


Bekämpa Ensamhet och Stress

Hästar, som naturligt sociala varelser, kan lätt känna sig ensamma och stressade när de spenderar långa perioder isolerade i en box. Bordom Breaker ger inte bara mental stimulans men hjälper också till att bibehålla hästens välbefinnande genom att erbjuda en källa till sysselsättning och nöje.
Användning och Installation

Denna sysselsättande leksak är speciellt designad för att användas med en LIKIT slicksten (550-650g) samt två mindre Little LIKIT stenar (250g x 2). Repet, som fästs ungefär 1 meter från varje vägg, positionerar leksaken i höjd med hästens manke, vilket skapar en optimal användarupplevelse.

Innan Upphängning:

Det är viktigt att låta din häst först bekanta sig med Bordom Breaker och slickstenarna. Genom att introducera leksaken på detta sätt förstår hästen snabbt produkten och dess syfte, vilket underlättar en smidig övergång till att leksaken används regelbundet i boxen.


För Vem?


Bordom Breaker rekommenderas för hästar som redan är bekanta med LIKITs produkter, särskilt de som har erfarenhet av sysselsättningar med svårighetsgrad 1 eller 2. Detta säkerställer att din häst är redo för den mer avancerade utmaningen som Bordom Breaker erbjuder.
Viktigt att Notera

Observera att slickstenar inte ingår vid köp av Bordom Breaker. Dessa måste köpas separat, vilket ger dig friheten att välja exakt vilka smaker och typer av LIKIT stenar som passar din hästs preferenser bäst.
Fördelar med Bordom Breaker

    Minskar Beteendeproblem:

Genom att erbjuda mental stimulans och fysisk aktivitet bidrar Bordom Breaker till att minska vanliga beteendeproblem som uppstår från rastlöshet.
Förbättrar Välbefinnande: Aktivering genom lek och utforskande främjar en känsla av nöje och tillfredsställelse hos din häst.


    Anpassningsbar: Möjligheten att välja mellan olika LIKIT stenar gör att du kan anpassa leksakens attraktivitet efter din hästs smakpreferenser.Bordom Breaker från LIKIT är mer än bara en leksak; det är en investering i din hästs mentala och fysiska hälsa. Genom att tillhandahålla en källa till underhållning och utmaning, bidrar du till ett lyckligare, mer tillfredsställt liv för din fyrbenta vän. Ge din häst gåvan av glädje och stimulans med Bordom Breaker.

Produktdetaljer
LIKBB08

Särskilda referenser

  • 5037648001576
Reviews