• −50%
Manrosetter Lila 20st/Fp

Manrosetter Lila 20st/Fp

- Lätta att fästa med gummiband
- Passar alla husdjur
- Ökar feststämningen
- Charmig design
- Säkra att bära
- Skonsamma mot hud och päls
- Perfekt tillbehör för alla tillfällen
- Gör ditt husdjur extra fin.
760034
Hansbo
54,00 kr
27,00 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
De mest bedårande rosetterna är här för att ge det lilla extra till ditt husdjur! Är du redo att låta din ponny, hund eller kanin bli centrum för uppmärksamheten? Våra rosetter är det perfekta tillbehöret för att skapa en festlig stämning eller bara för att göra din vän lite extra fin för dagen.

Våra rosetter är lätta att fästa på din vän. Med hjälp av gummiband, går det snabbt och enkelt att sätta fast rosetten där du önskar. Oavsett om det är på en sele, ett halsband eller kanske till och med i deras päls, kommer dessa rosetter att sitta säkert på plats.

Det är inte bara det enkla fästningssystemet som gör våra rosetter så fördelaktiga. Utöver detta är de designade för att verkligen lysa upp din vän. Varje rosett är gjord med omsorg och har en charmig design som verkligen gör din ponny, hund eller kanin extra fin.

Men låt oss inte glömma det viktigaste. Dessa rosetter är inte bara vackra, de är också säkra för ditt husdjur att bära. Vårt team har noggrant valt ut material för att säkerställa att rosetterna är skonsamma mot din väns hud och päls.

Så varför vänta? Skäm bort din ponny, hund eller kanin med dessa gulliga rosetter. Låt dem skina och bli centrum för uppmärksamheten. Våra rosetter är det perfekta tillbehöret för alla tillfällen. Med gummiband för enkel fastsättning, kommer dessa rosetter att göra ditt husdjur extra fin på nolltid.
Produktdetaljer
Hansbo
760034
Reviews