• −5%
NAF Magic -Karensfri,  Lugna hästen flytande

NAF Magic -Karensfri, Lugna hästen flytande

Upplev lugn, fokus och självförtroende utan sederande effekt med NAF´s magiska formula! NAF Magic kombinerar noggrant utvalda örter och magnesium för att ge ditt djur det ultimata stödet.

Ta kontroll över prestationsnivån och maximera potentialen med NAF Magic!

  • Till hästar som upplevs spooky, oroliga, nerviga eller spända
  • Till hästar som lätt tappar fokus vid arbete
  • Vid starkt flyktbeteende eller om hästen blir introvert i stressande situationer
  • Vid behov av ökad tillförsel av Magnesium

TÄVLINGSKARENS

SWE: 0h  Karens FEI: 0h

NAF681
Naf
595,00 kr
565,25 kr Spara 5%
Inkl. moms
Storlek: 1 Liter
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Eftersom magnesium också har inverkan på muskelspänning kan en häst som har låga värden av magnesium se ”kort” ut i sitt rörelsemönster och uttrycka oro lättretlighet och dåligt självförtroende. Låga halter av magnesium kan bero på beteLike Magic Flytande

Det finns inga magiska tricks bakom Magic utan enbart sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland annat regleringen av nervösa spänningar.sbrist eller hästen eller ponnyns egen ämnesomsättning.

Magnesiumhalten kan också reduceras av regelbunden transportering och tävling. Magic är mer än bara magnesium: den innehåller också en blandning av örter utvalda för deras traditionella användning som stöd för självförtroende och koncentration.

Den unika blandningen av magnesium och örtbaserat stöd i Magic gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den ge ett lugn och självsäkerhet.

Det finns inga magiska tricks bakom Magic, utan enbart sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap, kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland annat regleringen av nervösa spänningar.

Eftersom magnesium också har inverkan på muskelspänning, kan en häst som har låga värden av magnesium se kort ut i sitt rörelsemönster och uttrycka oro, lättretlighet och dåligt självförtroende.

Magic är mer än bara magnesium; den innehåller också en blandning av örter utvalda för deras traditionella användning som stöd för självförtroende och koncentration. Den unika blandningen av magnesium och örtbaserat stöd i Magic gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, ge ett lugn och självsäkerhet.

Utfodringsanvisning: Utfodra Magic för att skapa en lugn och avslappnad för bibehållen koncentration vid prestation. I övrigt där det förekommer låg magnesiumhalt relaterat till undermålig diet frekvent resande eller vid näringsfattig jordmån.

Magic är ett magnesium baserat lugnande tillskott då det är ett viktigt näringsämne för hästars välmående och roll den har för reglering av nervspänningar.

Då magnesium också påverkar muskelspänningen kan man hos hästar med för lågt intag av magnesium uppleva att hästen har ett spänd" rörelseuttryck vara mer lättretliga eller påvisa brist på självförtroende.

Låga magnesiumnivåer kan orsakas av brist på bete och helt enkelt bero på hästens eller ponnyns individuella ämnesomsättning. Nivåerna kan dock även minskas i samband med regelbundet resande och tävlande. Men Magic är så mycket mer än bara magnesium.

Den innehåller även en unik sammansättning av örter noga utvalda för dess erkända egenskaper till stöd för självförtroende och koncentration. Det är denna unika sammansättning av örter och basen av magnesium som tillsammans ger ett stöd för beteende muskelavslappning och koncentration.

NAF är starkt engagerade i FEI Clean Sport vilket innebär att produkten är både säker att tävla på (både i Sverige och internationellt) men också att produkten inte producerar någon sedativ (dämpande) påverkan eller effekt.

Produktdetaljer
NAF681

Särskilda referenser

  • 5032410132687
  • NAF681
Reviews