• −5%
NAF LTSHI MUD GARD FODERTILLSKOTT 690G

NAF LTSHI MUD GARD FODERTILLSKOTT 690G

 

LTSHI Mud Gard Fodertillskott 690g

Fodertillskott med rikligt av antioxidanter och näringsmässigt stöd till hud som utsätts för påfrestningar via våta och leriga förhållanden såsom problem med mugg.
Vid utfodring 23g per dag varar en 690g burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens SWE: Karensfritt   FEI: Karensfritt


Material: Pul... Läs mera nedan

Karens SWE: 96  

NAF88069
Naf
629,00 kr
597,55 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


NAF LTSHI MUD GARD FODERTILLSKOTT 690G är ett högkvalitativt fodertillskott speciellt utformat för hästar som lider av hudproblem som orsakas av lera och fukt. Det är utvecklat av NAF, ett företag med mer än 30 års erfarenhet inom hästnäringen och känt för sina vetenskapligt bevisade produkter av högsta kvalitet.

1. Minskar klåda och irritation: NAF LTSHI MUD GARD FODERTILLSKOTT innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att minska klåda och irritation som kan uppstå vid kontakt med lera och fukt. Detta gör det till ett idealiskt tillskott för hästar som har känslig hud eller är benägna att utveckla eksem.

2. Skyddar mot bakterier och svamp: Tillskottet innehåller även antimikrobiella ingredienser som hjälper till att skydda hästens hud mot skadliga bakterier och svampinfektioner. Detta är särskilt viktigt för hästar som lever i fuktiga eller smutsiga miljöer där risken för infektion är hög.

3. Främjar hudens naturliga läkningsprocess: Genom att stödja hudens naturliga läkningsprocess hjälper NAF LTSHI MUD GARD FODERTILLSKOTT till att snabbt lindra och återfukta torr, irriterad hud. Detta gör att hästens hud kan återhämta sig snabbare och bidrar till att minska risken för ytterligare hudproblem.

4. Innehåller essentiella näringsämnen: Produkten är berikad med essentiella näringsämnen som är viktiga för hästens övergripande hälsa och välbefinnande. Dessa näringsämnen bidrar till att stärka immunförsvaret och främja en sund hud- och pälskvalitet.


Produktdetaljer
NAF88069
Reviews