Loppfrö & Psylliumskal - för en sund tarmhälsa hos människor och djur

Psylliumfröskal är rika på kostfiber och bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse.

Loppfrö och psylliumskal, även kända som psylliumhusk, är kosttillskott som används för att främja en frisk matsmältning och tarmfunktion. Loppfrön och psylliumskal är naturliga källor till lösliga kostfibrer, som kan bidra till att reglera tarmrörelser och förbättra avföringens konsistens. De kan vara till nytta för personer med förstoppning eller oregelbunden tarmfunktion. Dessa tillskott kan också fungera som bulkmedel i kosten och ge en känsla av mättnad, vilket kan vara till hjälp vid viktminskning eller som en del av en balanserad kost. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och dricka tillräckligt med vatten när man tar loppfrö och psylliumskal, eftersom de kan svälla och bilda en geléliknande substans i tarmen.

Loppfrö och psylliumskal kan också användas för hundar och hästar för att främja en frisk matsmältning och tarmfunktion.

För hundar kan loppfrö och psylliumskal vara till nytta vid förstoppning eller oregelbunden avföring. De kan också bidra till att reglera blodsockernivåerna och hantera viktproblem hos hundar.

När det gäller hästar kan loppfrö och psylliumskal vara användbara för att förbättra tarmrörelser och förhindra kolik. De kan också bidra till att minska risken för sandkolik hos hästar som äter på marken.

7 produkt(er)