Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
Muckboot: WEAR: en Jodphur - låg ridstövel (33- 209mm)
  • Ny
Muckboot: WEAR:  en Jodphur - låg ridstövel (33- 209mm)

Muckboot: WEAR: en Jodphur - låg ridstövel (33- 209mm)

Varm och skön.

Slitstark- inga sömmar kan kan gå sönder eller läcka. Jodphur från Muckboot. Designade för alla former av utomhusaktiviteter Vulkaniserad vattentät naturgummi runt hela foten och nedre delen av skaftet.

Övre delen av skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Skaftet är alltså mjuk och flexibelt och kan även vikas ned vid behov.

Tack vare neoprenet och innerfodret håller stövlarna värmen utan extra sockor i ner till ... Läs mera nedan

22-WEAR33
595,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

>Registrera konto så får du 595 poäng/29,75 kr Registrera konto så får du 595 poäng/29,75 kr (Varje 1,00 kr spenderat = 1 poäng, 1 poäng = 0,05 kr rabatt)
Din varukorg kommer att uppgå till 595 poäng som kan konverteras till en kupong på 29,75 kr.
  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Varm och skön.

Slitstark- inga sömmar kan kan gå sönder eller läcka. Jodphur från Muckboot. Designade för alla former av utomhusaktiviteter Vulkaniserad vattentät naturgummi runt hela foten och nedre delen av skaftet.

Övre delen av skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Skaftet är alltså mjuk och flexibelt och kan även vikas ned vid behov.

Tack vare neoprenet och innerfodret håller stövlarna värmen utan extra sockor i ner till -17ºC Sulan på Muckboot har likt många löparskor en inbyggd luftsula som absorberar stötar och gör dom mycket sköna att vandra i.

Jodphur som kan tvättas i tvättmaskin och har uttagbar innersula som kan tvättas och torkas separat.

Muckboots stövlar passar för jakt ridning likväl som i stan en regnig dag. Muckboots används framför allt av de som behöver riktiga performance skor och stövlar dvs inom lantbruk djurhållning trädgård anläggning fritid häst och jakt. Men stövlarna är så snygga att de lika gärna kan användas till vardags när vädret kräver bra skor. Muckboots har ett gediget rykte för sina boots stövlar och kängor. Muckboots tål både tuffa underlag och hårt väder. Stövlarna och bootsen håller dina fötter varma och torra även i flera minusgrader. Varje modell av Muckboots är av absolut högsta kvalitet och 100 % vattentäta. De tål tuffa och otjänliga förhållanden som kyla lera väta och kemikalier. De är mjuka och sköna och håller fötterna varma och torra även vid kraftig väta. Tack vare materialet Neopren så kan fötterna andas vilket gör att du inte behöver känna dig svettig i stövlarna. 

VIKTIGT. Klickar här för att komma till mättabellen som visar hur du gör för att få rätt storlek.

'''''

Huvuddelen av fodret smälts med hjälp av enzymer i magen och tunntarmen. En del av det svårsmälta fodret bryts dock inte ner utan förs vidare till blind- och tjocktarmen, där det istället bryts ner av bakterier och andra mikroorganismer. Diamond V fermenterad jästkultur har största effekten i blind- och tunntarmen, eftersom det innehåller viktiga näringsämnen som mikroorganismerna behöver. En frisk mikroflora bryter ner mer foder och frigör fler näringsämnen till hästen, vilket resulterar i att hästen tar upp fler näringsämnen från fodergivan – näringsämnen som används till tillväxt och reproduktion. Diamond V upprättar inte någon ny jästkultur i mag-/tarmsystemet, utan stärker hästens egen mikroflora till fördel för hästens näringsupptag. Hästar får bättre kondition! Hästar som har stor förmåga att transportera syre i blodomloppet kan normalt prestera mer. En häst med hög syrepotential kan förse muskelcellerna med precis den mängd syre som musklerna behöver i situationer med hård belastning, till exempel i tävlingssammanhang. Mjölksyrahalten i blodomloppet används som indikator på hästens kondition. Om mjölksyrahalten i hästens blod är låg efter hård belastning är det ett tecken på att blodet har bra förmåga att transportera syre till muskelcellerna, dvs. hästen är i god kondition.

Exempelstudie! Hästar var under belastning i 35 minuter, följt av 20 minuters paus. I samma försök mätte man hästens puls under belastning. Det visade sig, att hästar som blev fodrade med Diamond V hade en signifikant lägre puls i jämförelse med de hästar som inte hade fått det. Blodets hemoglobin transporterar syre runt i blodbanorna. Hästar fodrade med Diamond V hade högre innehåll av hemoglobin i blodet och hade därför inte behov av en hög puls. Diamond V ökar hästens kondition och ger hästen en ökad energiomsättning, bättre syreupptagningsförmåga och högre prestationsnivå. Forskning och försöksverksamhet är grunden! Diamond V har utvecklats och testats under mer än 50 år. Internationella försök som utförts huvudsakligen i USA visar att produkten skapar mervärde i form av ökad tillväxt, förbättrad smältbarhet av fodret och därmed bättre prestationsförmåga. Diamond V är annorlunda! Den skiljer sig från andra jästbaserade produkter genom att vara en helt fermenterad jästkultur, vilket betyder att det aktiva ämnet inte är jäst, utan de näringsämnen och fermenteringsprodukter som genereras i jäsningsprocessen

Produktdetaljer
22-WEAR33