Skär Oster - nr7 3.2 mm

1. Perfekt passform för Terrier med längre päls
2. Designad med Cocker Spaniel och Terrier bak
3. Ger din hund ett elegant utseende
4. Högkvalitativ material för ökad komfort
5. Lätt att ta på och av, sparar tid
6. Håller din hund varm och mysig
7. Lätt att rengöra och underhålla
8. Hjälper till att skydda hundens päls från smuts och skräp.

402-91905
Osters
665,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För dig som regelbundet klipper din hund och vill ha en professionell och effektiv produkt, är Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin det perfekta valet. Med dess precisionsklippning och enastående hållbarhet, erbjuder detta produkten utmärkt prestanda för att uppfylla alla dina groomingbehov.

Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin är tillverkad av högkvalitativt material, vilket ger den lång livslängd och robusthet. Den är designad för att klara av tuffa groominguppgifter och klarar av att klippa genom både tunna och tjocka pälsar utan problem. Skärets 3.2 mm ger en perfekt längd för de flesta hundraser, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla hundägare.

Ett av de stora fördelarna med Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin är dess kompatibilitet med flera olika hundklippmaskiner. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta det perfekta skäret för din specifika maskin, eftersom detta skär passar till de flesta modeller. Detta gör det till ett kostnadseffektivt val, eftersom du inte behöver köpa nya skär varje gång du byter klippmaskin.

Att klippa hundens päls kan vara en utmaning, men med Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin blir uppgiften betydligt enklare. Dess skarpa blad klipper genom pälsen snabbt och effektivt, vilket minimerar risken för att hunden blir stressad under klippningen. Dessutom är skäret lätt att rengöra, vilket gör det enkelt att underhålla och förlänger dess livslängd.

Slutligen, Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin ger ett professionellt resultat varje gång. Oavsett om du är en professionell groomer eller bara en hundägare som vill ge din bästa vän den bästa möjliga omsorgen, kommer detta skär att uppfylla dina behov. Med dess högkvalitativa design och prestanda, kan du lita på att din hund alltid kommer att se sitt bästa ut.

Sammanfattningsvis, Skär Oster - nr7, 3.2 mm till hundklippmaskin är en högpresterande och hållbar produkt som erbjuder utmärkt värde för pengarna. Dess kompatibilitet med flera klippmaskiner, dess förmåga att klippa genom alla typer av päls och dess lättanvända design gör det till en utmärkt investering för varje hundägare. Med detta skär kan du ge din hund den bästa möjliga groomingupplevelsen.

Produktdetaljer
Osters
402-91905
Reviews