Skär Oster - 10 1.6 mm,-10 1.6 mm

- Perfekt för Oster A5 klippmaskin
- Idealisk för klippning av huvudet på spaniels och terrier
- Fungerar utmärkt för trimning under kroppen
- Passar utmärkt för klippning av nos och tassar
- Mild mot känslig hud på alla hundraser
- Ger en jämn och snygg klippning
- Lätt att fästa och ta bort från maskinen
- Högkvalitativ och hållbar för långvarig användning

402-100
624,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Med Skär Oster - 10 1.6 mm hundklippmaskin, kan du ge din bästa vän en professionell klippning direkt hemma i din egen takt och på ditt eget sätt. Denna hundklippmaskin är utformad med tanke på både ägarens och hundens behov, och erbjuder en rik upplevelse och överlägset resultat varje gång.

Skär Oster - 10 1.6 mm hundklippmaskin är utrustad med en kraftfull motor som ger en jämn och effektiv klippning. Detta säkerställer att din hund inte bara ser välklippt ut, utan också mår bra. Motorn är tystgående för att minimera ljudstress för din hund, vilket gör klippningen till en lugn och behaglig upplevelse för båda parter.

Denna hundklippmaskin har en klinga på 1.6 mm, vilket gör den idealisk för de flesta hundtyper och pälskvaliteter. Den klipper igenom både kort och lång päls med lätthet, vilket ger ditt husdjur en snygg och jämn frisyr. Klingan är tillverkad av högkvalitativt stål för att säkerställa långvarig skärpa och hållbarhet.

Designen av Skär Oster - 10 1.6 mm hundklippmaskin är både ergonomisk och robust. Den ligger bekvämt i handen, vilket minskar risken för trötthet och gör det enkelt att manövrera maskinen runt hundens kropp. Trots sin kraftfulla prestanda är maskinen lättviktig och bärbar, vilket gör den perfekt för både hemmabruk och resor.

En annan fördel med Skär Oster - 10 1.6 mm hundklippmaskin är att den är otroligt lätt att rengöra och underhålla. Klingan kan enkelt tas bort för rengöring eller utbyte, vilket förlänger maskinens livslängd och säkerställer att din hund alltid får en ren och hygienisk klippning.

Skär Oster - 10 1.6 mm hundklippmaskin är mer än bara en hundklippmaskin. Det är ett verktyg som hjälper dig att ta hand om din hund på bästa möjliga sätt, och samtidigt stärka banden mellan dig och din pälsklädda vän. Så oavsett om du är en professionell hundfrisör eller en husdjursägare som vill ta hand om din hunds päls hemma, är denna hundklippmaskin det perfekta valet.

Produktdetaljer
402-100
Reviews