• −5%
NAF NaturalintX grötomslag

NAF NaturalintX grötomslag

NAF NaturalintX - 100% naturligt material

NAF NaturalintX grötomslag kan tillämpas på tre olika sätt beroende på vilken typ av sår - antingen som ett varmt kallt eller torrt grötomslagband... Läs mera nedan

NAF149
Naf
105,00 kr
99,75 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

NAF NaturalintX - 100% naturligt material

NAF NaturalintX grötomslag kan tillämpas på tre olika sätt beroende på vilken typ av sår - antingen som ett varmt kallt eller torrt grötomslagbandage.

NaturalintX grötomslag är ett högabsorberande omslag med Tragant och mild naturligt antiseptisk borsyra. Tragant aktiveras av fukt och drar ut smuts och skräp från såret och skapar en fuktig och ren miljö som förbättrar hudens och vävnadens naturliga läkning. Rekommenderat fästs bandaget med en elastiskt självhäftande linda.

 

Tävlingskarens SWE: Karensfritt   FEI: Karensfritt

Material: Grötomslag

"''

NAF NaturalintX Multikompress kan användas på tre olika sätt:

Varmt omslag:

Klipp kompressen i lämplig storlek. Lägg det i ett grunt kärl med uppkokt vatten som har fått svalna till fingervarm temperatur. Tag upp den genomblötta kompressen och pressa försiktigt bort överskottsvatten. Lägg kompressen mot det skadade området med plastskiktet bort från huden. Fäst med självhäftande elastiskt bandage.

Kallt omslag:

Blöt upp kompressen i kokt vatten låt det sedan svalna ordentligt innan det läggs på det skadade området. Kompressen kan även läggas i sin ytterpåse i kylskåp för snabbare avkylning.

Torrt omslag:

Applicera den torra kompressen direkt mot det skadade området och fäst det med självhäftande elastiskt bandage. Se till att plastskiktet är vänt bort från huden.

Varning: Rengör det skadade området noggrant innan NaturalintX Multikompress används. Tvätta händerna noggrant både före och efter hanteringen. Sätt inte på självhäftande elastiskt bandage eller annat bandage för hårt då det kan strypa blodcirkulationen. NAF NaturalintX Multikompress skall bytas minst var tolfte timme och skall inte användas tillsammans med några medicinska preparatsåvida detta inte har föreskrivits av en veterinär. Se till att känna efter om temperaturen är lagom mot din egen hud innan kompressen används på hästen. Både för varmt eller för kallt omslag kan skada din häst.

'

Aktiv ingrediens: Varje kompress innehåller: Tragacanth 6 g Borsyra 2 g.

''
Produktdetaljer
NAF149
Reviews