• −5%
NAF LTSHI Mud Gard Barriärkräm

NAF LTSHI Mud Gard Barriärkräm (1,25kg)

NAF Mud Guard - Ditt bästa försvar mot våta och leriga förhållanden!

När hästen utsätts för våta och leriga förhållanden kan det vara en påfrestning för dess hud. Men oroa dig inte! Vi har lösningen som kommer att ge din häst det bästa skyddet och stödet - NAF Mud Guard!

Karens SWE: 96  

NAF121125
Naf
415,00 kr
394,25 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Denna fylliga och näringsrika salva är speciellt utformad för att ge ett effektivt skydd och bilda en barriär mot fukt och lera. Den hjälper till att hålla hästens hud frisk och skyddad, även under de tuffaste förhållandena.

NAF Mud Guard är en oumbärlig följeslagare för hästar som utsätts för våta och leriga omgivningar. Dess unika sammansättning ger näring och vårdar huden samtidigt som den bildar en skyddande barriär. Så oavsett om det är regn, gyttja eller leriga hagar, kan du lita på att din häst är i de bästa händerna.

Ge din häst det bästa skyddet mot fukt och lera. Välj NAF Mud Guard - den ultimata salvan för att upprätthålla en frisk och välmående hud. Se skillnaden och ge din häst den omtanke den förtjänar!

Tvätta av benen noggrant och applicera krämen före utomhusvistelse. Innehåller MSM för att stödja hälsosam hud och päls samt Rosmarin för att lindra ömma områden. 

Appliceras på torr hud innan utevistelsen. Använd händerna för att applicera ett lager av kräm på benen och utsatta ställen. Appliceras medhårs för att skapa en vattenavstötande barriär över huden. Tvätta och torka benen efter utevistelsen

 

Aktiv ingrediens
Svavel, MSM, Tea Tree Olja och Rosmarin olja.

Som experter på hästnäring och välbefinnande, förstår vi vikten av att hantera hudinfektioner som mugg och regnskållor på ett effektivt sätt. När din häst blir drabbad är det viktigt att agera snabbt och följa rätt åtgärder för att återställa hudens hälsa och minimera obehag.

För att hjälpa dig ta hand om din häst vid mugg eller regnskållor, rekommenderar Kate Hore RNutr (Animal), vår seniora näringsfysiolog för djur, följande åtgärder:

  1. Rengöring: Börja med att rengöra det drabbade området noggrant med en mild antiseptisk lösning eller schampo för att ta bort eventuellt smuts och bakterier.

  2. Torkning: Se till att området är helt torrt efter rengöringen. Använd gärna en ren handduk eller bomullstuss för att försiktigt torka av huden och undvik fuktiga förhållanden som kan främja bakterietillväxt.

  3. Applicera behandling: Använd en specifik muggsalva eller kräm som är avsedd för att bekämpa bakteriella infektioner och främja läkning. Följ instruktionerna på produkten och applicera den regelbundet enligt rekommendation.

  4. Hantera underliggande faktorer: Utvärdera hästens levnadsförhållanden och se till att det inte finns några faktorer som kan främja uppkomsten av mugg eller regnskållor. Det kan innebära att förbättra hygienrutiner, se över betesförhållanden eller justera foderintaget för att stärka immunförsvaret.

  5. Kontakta veterinär: Vid svårare eller långvariga fall av mugg eller regnskållor kan det vara nödvändigt att konsultera en veterinär för vidare behandling och rådgivning.

Kom ihåg att varje häst är unik och det är viktigt att anpassa behandlingen efter deras individuella behov. Kate Hore och resten av vårt team på NAF finns här för att ge dig expertråd och stöd för att hantera hudinfektioner och upprätthålla din hästs välbefinnande.

.

Produktdetaljer
NAF121125
Reviews