Mätsticka för häst

- Tillverkad av hållbar lättmetall
- Inbyggt vattenpass för precision
- Mäter mellan 100 och 180 cm
- Passar alla hästraser
- Enkel att använda och läsa av
- Bidrar till optimal hästhälsa
- Anpassar kost och träning
- Premiumkvalitet och praktisk design

813548
Hansbo
817,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Är du en stolt hästägare som söker en pålitlig, praktisk och hållbar mätsticka för din älskade häst? Sök inte längre. Vi har precis vad du behöver: vår premium mätsticka för häst.

Tillverkad av lättmetall är mätstickan lätt att hantera samtidigt som den är robust nog att stå emot alla typer av väderförhållanden. Dessutom har vi integrerat ett vattenpass i designen, vilket gör det enkelt för dig att mäta din hästs höjd med stor precision. Med dessa förstklassiga egenskaper är vår mätsticka perfekt för alla hästägare, oavsett om du är en professionell ryttare, tränare, veterinär eller bara en hästentusiast.

Mätstickan är utformad för att mäta höjden på din häst mellan 100 och 180 cm. Detta täcker ett brett spektrum av hästraser, från mindre ponnyer till stora kallblodshästar. Med denna mätsticka kan du hålla koll på din hästs tillväxt och utveckling, vilket är avgörande för att säkerställa dess hälsa och välbefinnande.

Det bästa med vår mätsticka är att den är otroligt enkel att använda. Du behöver bara placera den vid sidan av din häst, justera den till hästens manke och läsa av mätningen på stickan. Med det inbyggda vattenpasset kan du vara säker på att mätstickan är i rätt position för exakt mätning.

Vår mätsticka för häst är inte bara ett praktiskt verktyg, det är också en investering i din hästs hälsa. Att känna till din hästs exakta höjd kan hjälpa dig att anpassa dess kost, träning och vård efter dess behov. Med vår mätsticka kan du vara säker på att du ger din häst den bästa möjliga omsorgen.

Så varför vänta? Ge din häst den uppmärksamhet den förtjänar genom att investera i vår mätsticka för häst. Med dess premiumkvalitet, praktiska funktioner och enkel användning, kommer denna mätsticka att bli din bästa vän i stallet.

Produktdetaljer
Hansbo
813548
Reviews