Doserare 2-25 ml

- Praktisk och mångsidig för alla behov
- Passar till samtliga 1 liters och 250 ml flaskor
- Möjlighet att mäta från 2 till 25 ml
- Förbättrar vardagen med exakta mätningar
- Enkel att använda
- Modern och stilren design
- Perfekt för hem, kontor eller resor
- Alltid rätt verktyg till hands.

1048
Eclipse Biofarmab
42,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
ÖvrigtHästTillskott
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

När vi talar om praktiskhet och mångsidighet, kommer vår produkt att överträffa dina förväntningar. Den är utformad för att passa till samtliga 1 liters och 250 ml flaskor, vilket gör den till en oumbärlig del av ditt hem eller kontor. Med möjlighet att mäta från 2 till 25 ml, kommer denna produkt garanterat att förbättra din vardag.

Fördelarna med vår produkt sträcker sig långt utöver dess passform och mångsidighet. Detta är en produkt som har utformats med tanke på användaren. Den är enkel att använda och ger dig möjlighet att mäta exakt den mängd du behöver varje gång. Oavsett om du behöver en exakt mängd till en matlagning eller bara vill ha en enkel väg att mäta din dagliga vattenintag, kommer denna produkt att möta dina behov.

Vi förstår att storleken spelar roll när det gäller flaskor och mätinstrument. Därför har vi skapat en produkt som passar till samtliga 1 liters och 250 ml flaskor. Med vår produkt kan du vara säker på att du alltid har rätt verktyg till hands, oavsett vilken flaska du använder.

Vår produkt är inte bara praktisk och mångsidig, den är också estetiskt tilltalande. Den är utformad med en modern och stilren look som passar in i alla miljöer. Oavsett om du använder den hemma, på kontoret eller på resande fot, kommer denna produkt att se bra ut och fungera ännu bättre.

Men det som gör vår produkt ännu mer unik är dess förmåga att mäta från 2 till 25 ml. Med denna funktion kan du mäta exakt den mängd du behöver, varje gång. Du behöver inte längre gissa eller uppskatta - med vår produkt får du alltid rätt mängd.

För att sammanfatta det hela, är vår produkt en kombination av praktiskhet, mångsidighet och design. Den är utformad för att passa till samtliga 1 liters och 250 ml flaskor och har förmågan att mäta från 2 till 25 ml. Med vår produkt kan du vara säker på att du alltid har rätt verktyg till hands, oavsett vilken uppgift du står inför.

Produktdetaljer
1048
Reviews