Plysch Elefant

- Perfekt design för barn och vuxna
- Lätt att ta med överallt
- Inbyggd pip för extra lekfullhet
- Fungerar som distraktion och tröst
- Tillverkad av mjukt plyschmaterial
- Robust nog för lek och äventyr
- Perfekt som sovkompis
- Idealisk som present för alla tillfällen

13-0149
Aveo
77,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Övriga hundleksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


Gör plats för en verkligt speciell vän i ditt liv - vår charmiga Plysch Elefant. Denna söta lilla kompis mäter 12 cm från topp till tå och kommer definitivt att bli en favorit både för barn och vuxna.

Enastående Design

Plysch Elefanten är utformad till perfektion. Dess kompakta storlek på 12 cm gör den perfekt att ta med överallt - på bilresor, till förskolan eller till och med som en trygg vän på läkarbesöket. Den är tillräckligt liten för att passa i en ryggsäck, men tillräckligt stor för att ge en känsla av trygghet och komfort.

Lekfullt Ljud

En av de mest unika egenskaperna hos denna Plysch Elefant är dess inbyggda pip. Tryck lätt på elefantens mage och du kommer att höra ett mjukt, roligt ljud som kommer att underhålla och glädja. Detta pipande ljud kan också fungera som en utmärkt distraktion för barn som kanske behöver lite tröst eller underhållning.

Tillverkning

Plysch Elefanten är tillverkad av mjukt, plyschigt material som är skönt att krama och hålla i. Den är robust nog att tåla lek och äventyr, samtidigt som den är mjuk nog för mysiga stunder. Dess lilla storlek och mjuka form gör den till en utmärkt sovkompis för barn i alla åldrar.Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, en "bara för att"-gåva, eller bara något speciellt för att uppvisa din kärlek, är Plysch Elefanten det perfekta valet. Med sin mjuka plysch och sitt roliga pipande ljud, kommer denna 12 cm långa Elefant att skapa minnen och leenden i många år framöver.

Produktdetaljer
Aveo
13-0149
Reviews

1 andra produkter i samma kategori: