Wiggle Worm för katten -Nina Ottosson

- Aktiverar kattens jaktinstinkt
- Ger timmar av underhållning
- Inspirerar till lek och motion
- Främjar en hälsosam livsstil
- Tillverkad av slitstarkt material
- Säker för din katt att leka med
- Kompakt storlek för flexibilitet
- Perfekt för inomhus och utomhus lek

1207-05-0329
60,00 kr
Inkl. moms Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Antal
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Är du på jakt efter den ultimata kattleksaken? Letar du efter något som både tillfredsställer din katts naturliga jaktinstinkt och samtidigt ger den timmar av underhållning? Då har du hittat rätt! Vi presenterar Wiggle Worm Nina Ottosson från Petstages, den perfekta leksaken för att aktivera din katts inre jägare.

Design och funktion:

Wiggle Worm är inte bara en kattleksak. Den är designad för att tilltala din katts naturliga instinkter. Formad som en mask lockar den till sig din katts uppmärksamhet och väcker dess jaktinstinkt. Den inspirerar till lek och motion, vilket ger din katt en aktiv och hälsosam livsstil.

Material:

Wiggle Worm är tillverkad av slitstarkt material som tål kattens lek och klösning. Den är inte bara hållbar, utan även säker för din katt att leka med.

Storlek:

Leksakens kompakta storlek gör det enkelt att ta med den överallt. Du kan leka med din katt både inomhus och utomhus, vilket gör Wiggle Worm till en mycket flexibel leksak.Med Wiggle Worm från Petstages kan du ge din katt en rolig och stimulerande upplevelse. Leksaken kommer inte bara att hålla din katt sysselsatt, utan också tillfredsställa dess naturliga instinkter. Så varför vänta? Skäm bort din katt med Wiggle Worm - den perfekta leksaken för att aktivera din katts inre jägare.

Produktdetaljer
1207-05-0329
Reviews