Svenska Grisknorrar 4 pack

4st/fp. Svenskproducerat med svenskt ursprung


De är naturligt lufttorkade av svenska grisar utan några kemikalier eller tillsatser. Ett magrare och mildare alternativ till grisöron. Ca 9% fett.

Brukar uppskattas även av de mer kräsna hundarna. Nyttig motion för hundens käkmuskler, rensar tänderna och stimulerar hundens medfödda tuggbehov.


Tänk på att hundens mage tål det den är van vid. Om den inte fått grisknorr innan, börja med att ge en mindre bit och öka sedan successivt mängden.

65-30065
Emmzo
66,40 kr
Inkl. moms Leverans 2-4 dagar
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Fina grisknorrar till hund, 4 pack - emmzo SVENSKA

Fina grisknorrar till hund är en perfekt belöning eller tidsfördriv för din älskade fyrbenta vän. Denna produkt, tillverkad av emmzo SVENSKA, erbjuder en rad fördelar som kommer att göra både dig och din hund nöjda. Läs vidare för att upptäcka varför dessa grisknorrar är ett utmärkt val för din hunds behov och välmående.


Dessa grisknorrar är gjorda av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Emmzo SVENSKA sätter stort fokus på att erbjuda produkter som är näringsrika och hälsosamma för hundar. Genom att välja grisknorrar som behandling för din hund, kan du vara säker på att du ger dem en produkt av högsta kvalitet.

En av de främsta fördelarna med dessa grisknorrar är deras naturlighet. Till skillnad från processade tuggben eller tuggstänger, innehåller dessa grisknorrar inga tillsatser eller konstgjorda smaker. De är helt naturliga och tillverkade utan onödiga kemikalier. Detta gör dem till ett hälsosamt och säkert alternativ för din hund.


Tuggning på dessa grisknorrar kan bidra till att främja god tandhälsa hos din hund. Genom att tugga på produkten kan din hund rengöra sina tänder från plack och matrester som kan vara svåra att nå med vanlig borstning. Detta kan minska risken för tandproblem och dålig andedräkt hos din hund.

Grisknorrarna är inte bara goda och nyttiga för din hund, de kan också ge dem en långvarig sysselsättning. Deras stadiga och tuggvänliga struktur gör att de kan hålla din hund upptagen under en längre tid. Detta kan vara särskilt användbart för hundar som har en tendens att bli rastlösa eller uttråkade.


Dessa grisknorrar är utformade för att passa de flesta hundar, oavsett ras eller storlek. De är tillräckligt mjuka för mindre hundar att tugga på, samtidigt som de är tillräckligt robusta för att klara av större hundars tuggande. Detta gör det till ett perfekt val för flerhundshushåll eller för hundar med olika tuggpreferenser.


Produktdetaljer
Emmzo
65-30065
Reviews