Stärk din hunds benhälsa med Diafarm Flytande Kalcium 250ml!

- Specifikt designat för dräktiga och ammande tikar
- Höga nivåer av kalcium, oumbärligt för tikar och valpar
- Berikat med vitamin D3 för snabb absorption
- Anpassat med fosfor för hundens näringsbehov
- Snabbt absorberat för effektiv kalciumtillförsel
- Flytande form för enkel dosering och administration
- Förebygger låga kalciumnivåer under dräktighet och amning
- Bidrar till starka sammandragningar under förlossning

701-11457
Diafarm
163,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

När din älskade tik står inför en förestående förlossning eller när hon ammar sina nyfödda valpar, ställs det stora krav på hennes kropp. Kalcium är en oumbärlig byggsten för både mamma och valpar under denna intensiva period. Diafarm Flytande Kalcium är en produkt skräddarsydd för just dessa behov.

Diafarm Flytande Kalcium är ett flytande kosttillskott specifikt designat för att ge den höga nivå av kalcium som behövs för dräktiga och ammande tikar. Det är berikat med vitamin D3, vilket bidrar till snabbare absorption av kalcium i kroppen. Dessutom är det anpassat med fosfor för att möta hundens specifika näringskrav.

Detta kosttillskott absorberas av kroppen mycket snabbt, vilket gör det till en effektiv lösning för att tillgodose behovet av kalcium. Att det är flytande gör det enkelt att blanda med maten eller att ge direkt, vilket gör det till ett problemfritt tillskott för din tik.

Flaskan levereras med en doseringskopp, vilket gör det enkelt att ge korrekt mängd för varje dos. Användarinstruktionerna är tydliga och enkla att följa: 1 ml dagligen per kg kroppsvikt.

Diafarm Flytande Kalcium innehåller per 100 ml:
- 1000 mg kalcium
- 70 mg magnesium
- 1000 iu vitamin D3

Kalcium är livsviktigt för avelstiken, inte bara under förlossningen men också under amningstiden. Kalciumtillskott från början till slut bidrar till starkare sammandragningar under förlossningen. Dosering ges endast under den andra fasen av födseln och med minst två till tre timmars mellanrum. Fortsätt med kosttillskottet under de kommande tre dagarna, men bara två gånger dagligen.

Eclampsia är ett tillstånd där kalciumhalten i blodet är för låg (hypokalcemi) under den sista delen av graviditeten och under de första veckorna av amningsperioden. Eclampsia behandlas med injektioner av ett kalciumpreparat. Diafarm Flytande Kalcium kan användas som komplement till detta.

I vissa fall ges kalciumtillskott i fodret under amningstiden. Eklampsi uppstår på grund av att den ammande tiken utsöndrar kalcium i mjölken och att dess normala regleringsmekanism därför inte kan hänga med. Diafarm Flytande Kalcium kan bidra till att förebygga denna situation.

Investera i din tiks hälsa och säkerhet under denna viktiga tid i hennes liv med Diafarm Flytande Kalcium.

Produktdetaljer
701-11457
Reviews