Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Då är det lätt att bli offer för dagens stora utbud av processad skräpmat. 

Näring för optimal hälsa

Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Då är det lätt att bli offer för dagens stora utbud av processad skräpmat. Din kost kan därför behöva förstärkas med vitaminer, mineraler, bra fetter och andra vitala näringsämnen. Vi på Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Vi har vigt våra liv åt vår egen och andras hälsa. Vår idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, så att du slipper lusläsa innehållsförteckningar och högar av forskningsrapporter. Det har vi redan gjort åt dig. Vi har valt ut, valt bort och vaskat fram ett sortiment, som består av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter från några av världens mest respekterade varumärken. Många hittar du inte någon annanstans i Sverige.

Personerna bakom Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. De är doktorer, minnesmästare och utbildare som har vigt sina liv åt sin egen och andras hälsa. Deras idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, så att du som kund slipper lusläsa innehållsförteckningar och högar av forskningsrapporter.

Det engelska ordet ”grit” brukar användas om personer med driv och beslutsamhet att nå sina mål. Bra egenskaper att ha när du vill uppgradera dig själv.

7 produkt(er)