Back On Track

Back On Track

Welltex® är Back on Tracks första och mest välkända teknologi, en synergi mellan gammal kinesisk erfarenhet och modern vetenskaplig textilteknologi.

Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan hjälpa under återhämtning från skador eller vid spända muskler.

Crearome

Crearome

Crearome® - Råvaror från naturen! Ett varumärke från Naturkosmos AB. Som återförsäljare av Crearome® erbjuder vi allt du behöver för att skapa dina egna naturliga hud- och hårvårdsprodukter: dokumenterade råvaror

dōTERRA

dōTERRA

dōTERRA eteriska oljor av högsta kvalite100% rena

Renheten, hållbarheten och välgörenheten är en del av doTERRA.

Det finns massor av kvalitetstester bakom varje enskild flaska. 

Exempel på några av de använda testmetoderna: Optisk rotation, även känd som polarisationsrotation, som används för att fastställa ämnets identitet och testa ämnets renhet. 

FTIR-analys, som är ett test som används för att bland annat utesluta att det finns oorganiska material i den eteriska oljan. Det är nördigt, men i sin enkelhet handlar det om att testa för att garantera renheten hos varje enskild flaska. 

Du kan läsa mer om deras testprocess här Doterra testar deras produkter

Det betyder att varje enskild flaska från dōTERRA har ett batchnummer längst ner på flaskan där du själv kan skanna din doTERRA-flaska för att se den senaste GCMS-rapporten

Eurosiam

Eurosiam

Om Eurosiam: Innovatörer inom Husdjursglädje

Eurosiam står i framkanten av husdjursindustrin, med ett dedikerat fokus på att skapa högkvalitativa leksaker för hundar och katter. Grundat med en passion för djurens välbefinnande, strävar Eurosiam efter att kombinera innovation, säkerhet och roliga element i varje produkt.

Grub´s

Grub´s

Varför Grub's?

- Varför ska du välja stövlar från Grub’s?

Naturgummi - Grub's är stövlar som inte spricker och stövlar som håller länge.

Luftsula - Grub's är sköna stövlar. Likt många löparskor har de en luft/polymersula som absorberar stötar.

Varma stövlar heter Grub’s – Grub’s stövlar är isolerade med neopren, samma material som används i torrdräkter för dykare. Vissa stövlar isolerar 50° C

Stövlar som andas – Grub's har ett innerfoder med luftkanaler, som gör att luft och överflödig fukt och värme drivs ut från foten.

Stövlar med skydd  - Grub's stövlar har förstärkningar och skydd över tå och häl.

Stövlar med halksäkra sulor – Grub's stövlar är säkra vid halka.

Stövlar med flexibla skaft - Grub’s stövlar med flexibla vikbara skaft, gör de lätta att ta på och av. Skaften är vattentäta hela vägen upp.

Tvättbara stövlar – Grub’s stövlar kan du tvätta stövlar i maskin. De har löstagbar innersula och torkar fort.

Stövlar med garanti – Grub’s ger stövlar med tre års garanti mot tillverkningsfel.

Healthy Paws

Healthy Paws

Healthy Paws foder är kvalitetsmat för ditt husdjur. Vårt sortiment erbjuder noggrant utvalda ingredienser som främjar hälsa och välmående hos ditt djur. Med olika alternativ för olika åldrar och behov, kan du lita på att Healthy Paws hjälper till att hålla din älskade fyrbenta vän glad och frisk.

Holistic

Holistic

Holistic skapar en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ.

K9

K9

Utforska det omfattande sortimentet av svenska K9 Competition pälsvårdsprodukter för hundar och andra husdjur. Oavsett ras kan du hitta kvalitetsprodukter som erbjuder enastående pälsvård av högsta kvalitet. Upplev skillnaden med K9 Competition och ge ditt husdjur den vård det förtjänar.

Lill Rickard

Lill Rickard

Lill Rickard är en fascinerande elefant som utmanar konventionerna. Med sina lejontassar och människofötter är han en unik kombination av egenskaper. Det mest förbluffande är att Lill Rickard är både en hona och en hane på något sätt. Hans förmåga att förändra sin form, färg och mönster ständigt gör honom till en verklig konstnärlig kameleon.

Följ Lill Rickards resa genom den digitala eran på Facebook och Instagram. Han delar sin färgstarka värld och förvandlingar med sina följare.

Som en passionerad konstnär erbjuder Lill Rickard originalteckningar till salu. Dessa unika konstverk digitaliseras och kan dyka upp på olika produkter. Besök www.cak-jo.se för att utforska mitt omfattande galleri av konstverk och ge din vardag en konstnärlig touch.

Melora

Melora

Melora Manukahonungen är framtagen och bearbetad med största omsorg för att säkerställa dess finaste kvalitet, höga renhet och med dess rika naturliga ingredienser. All Melora Manukahonung är oberoende testad och kvalificerad för att få bära UMF™-kvalitetsmärke. Graderingssystemet bedömer naturliga markörer som finns i Manukahonungen och som säkerställer dess renhet och kvalitet. MGO-märkningen visar miniminivåerna av naturlig metylglyoxal, en unik sammansättning som bara finns i Nya Zeelands Melora Manukahonung. Ju högre MGO, desto mer potent är produkten.

Nutrolin

Nutrolin

Nutrolin® är ett innovativt och högkvalitativt varumärke som erbjuder premiumprodukter för djurhälsa. Deras produktsortiment omfattar näringsrik kost, tillskott och vårdprodukter som är speciellt utformade för att främja välbefinnande och optimal hälsa hos våra älskade fyrbenta vänner. Med vetenskapligt baserade formler och noggrant utvalda ingredienser, ger Nutrolin® det bästa för ditt husdjurs välmående. 

Rawpowder

Rawpowder

Rawpowder är ett etablerat varumärke med omfattande kunskap inom kosttillskott. De strävar efter att erbjuda dig det bästa av naturens livsmedel. Om du är hälsomedveten och letar efter högkvalitativa och kompletta källor till antioxidanter, proteiner, essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen, är Rawpowders superfoods det perfekta valet för dig. Större delen av deras sortiment är ekologiskt och de få produkter som inte är ekologiskt certifierade kommer från vilda naturområden som är avlägsna från föroreningskällor. Utforska Rawpowders breda sortiment och hitta din nya favoritprodukt!

T&A

T&A

Välkommen till T&A - här prioriterar vi hälsa och livskvalitet för både människor och deras djur. Vi erbjuder stolta naturliga lösningar som förbättrar välmåendet för dig och dina kära husdjur. Oavsett om du söker för din egen hälsa eller för dina fyrbenta vänner, finns ett brett utbud av högkvalitativa produkter baserade på vår djupa kunskap och över 20 års erfarenhet. Vi tror på naturens kraft för välmående och våra noggrant skapade naturtillskott reflekterar detta. Välj T&A för pålitlig vägledning på din resa mot en bättre hälsa och livskvalitet - för dig och dina djur.

Upgrit

Upgrit

Vill du förbättra din hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Då är det lätt att bli offer för dagens stora utbud av processad skräpmat.