Play Ring Deer Little rascals (21 x 13 x 8cm) små hundar

- Speciellt designad leksak för små hundraser, perfekt för deras ändlösa energi.
- Leksakens mått passar små käkar, perfekt att greppa, slänga och tugga på.
- Tillverkad av hundvänliga, hållbara material för tuffa lekstunder.
- Formad som ett charmigt rådjur för att stimulera hundens naturliga jaktinstinkt.
- Främjar god tandhälsa genom att hålla tänder och tandkött rena.
- Robust design för lång livslängd, även mot de mest ihärdiga tuggarna.
- Inbyggd pipfunktion för extra lekglädje och mental stimulans.
- Lätt att rengöra, praktiskt val för upptagna husdjursägare.
13-37777
96,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Lev upp till ditt lilla busfrös fulla potential med Play Ring Deer Little Rascals, speciellt designad för små hundar. Denna unika leksak är en perfekt blandning av funktion och nöje, skapad för att passa de minsta av hundraser och deras ändlösa energi. Med sina mått på 21 x 13 x 8 cm, är den lagom stor för de små käkarna att greppa, slänga, skaka och tugga på.

Play Ring Deer Little Rascals är tillverkad av hållbara, hundvänliga material som tål tuffa lekstunder. Den är formad som ett bedårande rådjur, vilket ger ett extra inslag av charm och personlighet. Denna leksak kommer inte bara att hålla din lilla hund underhållen, utan också stimulera deras naturliga jaktinstinkt och hjälpa till att hålla deras tänder och tandkött hälsosamma.

Dess robusta design ger leksaken lång livslängd, även mot de mest ihärdiga tuggare. Dessutom är den lätta att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna husdjursägare. Men det är inte allt - för att göra lekstunden ännu roligare, har Play Ring Deer Little Rascals en inbyggd pipfunktion som kommer att uppmuntra din hund att leka ännu mer.

Att ha rätt leksaker är viktigt för din hunds välbefinnande. Lek är inte bara kul, det är också en viktig del av din hunds dagliga motion och mental stimulans. Med Play Ring Deer Little Rascals kan du vara säker på att din lilla hund får den motion och stimulans den behöver, samtidigt som den har roligt.

För att sammanfatta, Play Ring Deer Little Rascals är mer än bara en leksak. Den är en investering i din lilla hunds hälsa och lycka. Den erbjuder timmar av nöje, håller din hund aktiv och mentalt stimulerad, och bidrar till en bättre tandhälsa. Med dess charmiga design och hållbara konstruktion, är den här leksaken ett utmärkt tillskott till din lilla hunds leksakssamling.

Produktdetaljer
13-37777
Reviews