• −5%
NAF Leather Quick Clean (Spray 750ml)

NAF Leather Quick Clean (Spray 750ml)

Naf Leather Cleaner - Effektiv rengöringsspray för daglig läderunderhåll

Håll ditt läder i toppskick med Naf Leather Cleaner. Denna snabbtorkande spray gör det enkelt att avlägsna fett, svett och smuts från ditt läder. Perfekt för daglig skötsel och rengöring av läderprodukter.

Spraya bara på ytan och torka bort med en mjuk trasa för att återställa lädrets naturliga glans och fräschhet. Med Naf Leather Cleaner blir det enkelt att hålla ditt läder i bästa skick, oavsett om det är sadlar, träns, stövlar eller andra läderprodukter.

Ge ditt läder den omsorg det förtjänar med Naf Leather Cleaner - den snabba och effektiva lösningen för att hålla ditt läder rent och snyggt i vardagen.

NAF282075
Naf
155,00 kr
147,25 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Naf Leather Cleaner - Effektiv rengöringsspray för läder med djupverkande effekt

För att få bästa resultat med Naf Leather Cleaner, följ dessa enkla steg:

  • Skaka väl före användning.
  • Spreja direkt på läderytan och låt produkten tränga in i lädret i några minuter för att lösa upp smuts och fett.
  • Därefter kan du torka av lädret för att avlägsna orenheter och återställa dess naturliga skönhet.

Vid rengöring av mycket smutsigt och fettigt läder rekommenderar vi att du låter sprejen verka lite längre innan du torkar av det. På så sätt kan den djupverkande effekten av Naf Leather Cleaner göra sitt jobb och lämna lädret rent, fräscht och skyddat.

Ge ditt läder den omvårdnad det förtjänar med Naf Leather Cleaner - enkel att använda och med imponerande resultat. Upptäck hur lätt det kan vara att hålla ditt läder i toppskick med denna kraftfulla rengöringsspray.

En unik sammansättning NAF Oestress kompletterar stoet med extrakt av

örtbaserade ingredienser som har använts i hundratals år för att stödja
hormonbalansen framörallt vid brunst.

Genom att förbättra stoets kost med NAF Oestress hjälper du
ditt sto att balansera hennes hormonnivåer naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och koncentrera sig på sitt arbete.

NAF Oestress ska ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om behövligt kan dock NAF Oestress användas året runt. Till exempel om din häst brunstar när som helst.

 

NAF Oestress - Så mycket MER än bara munkpeppar

I samband med brunsten upplever stoet obehag så som kramp och svullnad bakom sadelläget hormonella svängningar känslighet i huden och många andra symtom. Beteendet vi ser är ofta relaterat till resultatet av detta obehag dvs stoet meddelar att det inte är sugen på att träna inte vill skiljas från flocken svår i hanteringen aggressiv mot grannen...ja bilden av stoet och dess brunst är ofta kopplat till negativa beteenden. Värt att tänka på i detta är att stoets inre obehag spänningar och besvär relaterat till brunst ofta mynnar ut i ett lynnigt beteende.

Genom att ge ett brett men riktat tillskott kan ditt sto få hjälp med dessa besvär som ofta annars mynnar ut i ett lynnigt sto. Ge Oestress för att ge lindring till ditt sto nu i brunst tider! Hon förtjänar att må bra!

 

Näringsmässigt stöd

Förr i tiden när stoet betade fritt kunde hon välja ut de växter som tillgodosåg hennes näringsmässiga behov. Idag innehåller vallen allt färre gräsarter och variationen blir allt mer begränsad. Därför behöver vi hjälpa stoet genom att tillföra det hon behöver via ett fodertillskott.

Det finns flera populära ingredienser som används för att främja ett balanserat system och för att hjälpa stoet att prestera sitt bästa:

Innehåller bla.
Silverax -Cimicifuga Racemosa
Munkpeppar

Skogsolvon - Kramp bark

Mariatistel

Nypon

Gurkmeja

Ingefära

Antioxidanter

För att försäkra det riktade stödet finns naturligt framställda antioxidanter som ingrediens så som gurkmeja och ingefära. Dessa säkerställer att en eventuell ansamling av skadliga toxiner tas bort från systemet.

Magnesium

Magnesium har många viktiga funktioner i kroppen speciellt i nervsystemet och i muskulaturen. Magnesium är gynnsamt för ston under brunst eftersom muskulaturen ofta blir spänd särskilt över ryggpartiet. Det kan även hjälpa mot att stoet ofta uppvisar en generell överkänslighet och oroligt beteende under brunstperioden.

Synergistisk effekt

Att utfodra enbart en ingrediens är sällan tillräckligt effektivt utan en blandning av flera olika örter ger ett effektivare och bättre resultat. Leta därför efter en blandning av örter som riktar sig mot att både ge komfort och förbättra beteendet och utfodra denna dagligen under brunstperioden.

"'

NAF ger optimalt stöd för nöjda och glada ston genom att balansera brunstcykeln på ett naturligt sätt.

Oestress hjälper ditt sto att må bra:

Blir lättare att hantera
Bättre prestationsförmåga även när kraven ökar
Minskad ömhet och mer avslappnad i ryggen
Mer fokuserad i samband med träning
Ett naturligt fodertillskott
Utfodra Oestress dagligen till ditt sto under brunstperioden eller året runt om det behövs.

Oestress blir ett grundläggande tillägg till stoets diet för hälsa välmående och prestation.

”Då och då har vi ston som har problem med sina hormoner och de får ont i samband med träning. De blir spända viftar irriterat på svansen och blir även svåra att hantera i stallet. Det kan vara en stressande och jobbig period för dem.”

”Under brunstperioderna använder vi Oestress som via naturliga örtingredienser hjälper stoet att balansera sina hormoner. Jag märker en enorm skillnad hos stona både i ridningen och i stallet när de utfodras med Oestress och det känns fantastiskt att kunna åtgärda problemen på naturlig väg. De är så mycket gladare och vi likaså!”

/Severo Jurado Lopez

NAF förser som enda foderskottproducent det brittiska landslaget med fodertillskott. Detta ökar tryggheten för att NAF utformar fodertillskott som består av noggrant utvalda ingredienser som genom komplexa sammansättningar ger synergiska effekter. Produkterna är säkra att använda enligt regler från både FEI och SvRF/STC. Samtliga produkter bär BSD-logga och eventuell karens finns utmärkt på etiketten på produktens baksida.

De flesta ston brunstar normalt sätt inte under vintern och de första vårmånaderna men finns det individer som brunstar året om. Under vintern är stoets reproduktionssystem under en viloperiod även kallad anöstrus.

Efter viloperioden börjar brunstcykeln vanligtvis under våren igen. Stoet faller inte plötsligt in i en regelbunden brunstcykel utan har en övergångfas i varierande längd där hennes humör kan vara nyckfullt. När stoet befinner sig i högbrunst varar hennes brunstcykel i tre veckor varav en vecka är brunst och två veckor är utan brunst.

Stoets brunstcykel triggas naturligt igång av mängden dagsljus vilket är den viktigaste påverkan för stoets möjligheter till reproduktion.

Denna påverkan gör att föl föds under våren eller tidig sommar när väderförhållandena och betet är som bäst. Det är en naturlig balans som finns för att öka fölens chanser att överleva.

De senaste åren har vi dock sett att stona har en längre brunstcykel och brunstar under större del av året.

En av orsakerna till detta kan vara att många hästar vistas mycket i stallmiljö. Om ditt sto står installad där artificiellt ljust används kan detta öka mängden dagligt ljus vilket påverkar brunstcykeln.

'

När jag ska ge/utfodra med Oestress?

 

Övergångsfasen mellan anöstrus och östrus (?) är ofta den jobbigaste perioden då kroppen försöker komma in i cykeln. Därför är det bästa att börja ge/utfodra Oestress innan denna period börjar vilket blir i slutet av februari eller början av mars. Bäst resultat fås om det sedan fortsätter ges/utfodras kontinuerligt tills stoet går tillbaka in i anöstrus kring oktober. Om ditt sto inte har en viloperiod från sin brunst kan Oestress dock ges/utfodras året om utan problem.

Ska jag välja flytande eller pulver?

 

Oestress i pulver och flytande form är baserade på samma ingredienser. Dock är vätskor i form av tinkturer lättare för kroppen att absorbera vilket gör att vi oftast ser snabbare och tydligare resultat med flytande Oestress. När produkten väl har utfodrats en tid är det mer en smaksak för häst och ryttare vilken form som passar bäst. Oestress i flytande form kan vara lättare att blanda ner i fodret och kan även ges med spruta direkt i munnen om hästen är känslig för smak.

 

Är Oestress säkert att tävla på?

Oestress innehåller bland annat munkpeppar. I Sverige är det enligt SvRF och STC karens på munkpeppar och produkten har därför 48 timmars karens. Vid tävling där FEIs regler gäller har Oestress ingen karens.

 

Är Oestress ett mer naturligt alternativ för mitt sto?

 

Ja Oestress hjälper stoet att återfå hormonell balans på ett naturligt sätt. Det ger stöd vid de påfrestningar och obehag som stoet upplever under sin brunst istället för att avstanna brunstcykeln med syntetiska preparat.

 

Ston upplever ofta samma stressiga hormonella obalans
motsvarande hingstarnas. Tecken kan inkludera
humörsvängningar aggressivitet retlighet och minskad prestanda.
Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) innebär att ett obehag
ofta resulterar i en ovilja att arbeta med ryggen svansviftande och till och
med bockningar eller sparkar.

Produktdetaljer
NAF282075
Reviews