• −5%
TRIKEM Läderolja 750 ml

TRIKEM Läderolja 750 ml

Syrafri och miljöanpassad läderolja


PREVENT Läderolja - vårdar skonsamt alla typer av läder. Innehåller inga nedbrytande syror och ger därför lädret lång hållbarhet.
 

Användning
Rengör först lädret med PREVENT Läderrengöring. Efter att lädret torkat gnid in PREVENT Läderolja med en mjuk tra... Läs mera nedan
1742750
Trikem
204,00 kr
193,80 kr Spara 5%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Syrafri och miljöanpassad läderolja


PREVENT Läderolja - vårdar skonsamt alla typer av läder. Innehåller inga nedbrytande syror och ger därför lädret lång hållbarhet.
 

Användning
Rengör först lädret med PREVENT Läderrengöring. Efter att lädret torkat gnid in PREVENT Läderolja med en mjuk trasa eller svamp.
Torka aldrig läder eller skinn över värme.
 

 

  Innehåll
Vegetabiliska oljor, lanolinolja, praffinolja, parfym.
 

 

 

 

Paraffinolja
Används t ex som mjukgörare i hudvårdspreparat, i rengöringsmedel och förtjockningsmedel. Även som konserveringsmedel och basingrediens i massageoljor
Samlingsnamn för flera olika typer av mineraloljor (t ex medicinsk vitolja, vaselinolja och flytande paraffin) som utvinns som biprodukt vid raffinering av råolja. Hårt raffinerad paraffinolja är färglös samt lukt- och smakfri. Användes förr som laxermedel.
 
Rapsolja
Rapsolja är den olja som innehåller mest av nyttigt enkelomättat fett. Innehåller också E-vitamin, omega-3 och omega-6.

Rapsoljan har mjukgörande och skyddande egenskaper vilket gör den användbar till hudvårdspreparat. Det har även visats i studier att rapsolja är lika effektivt som klådstillande och lindrande på eksem som cortison. Rapsolja används också till massage för lindring av smärtande muskler och leder

Rapsolja framställs genom pressning av rapsfrön. Den kallpressade oljan är smakrik och fyllig i smaken medan den varmpressade är utan smak. Därför används den kallpressade i matoljor.
 
Ullfett
Ullfett smälter vid ca 40ºC och kan då uppta ungefär två gånger sin egen vikt vatten, vilket gör det till ett utmärkt emulgeringsmedel. Det är uppmjukande, fuktbevarande och skyddande.Används t ex i cerat för torra läppar och mot självsprickor. Mycket bra för den torra huden på armbågar, fötter och knän. Ullfett ska inte användas på fet hy eftersom den är för fet och tillslutande.
Latinskt namn är adeps lanae (jfr Lanolin). Framställs ur fårull och är en ljusgul till gulbrun, seg och klibbig salvlik massa med svag doft av fårull.

 

 

 

'''''
Produktdetaljer
1742750
Reviews