Back On Track (Sömn) -Bäddmadrass-

Keramiskt tyg ger värmereflektion även i vila
 

Så här fungerar Back On TrackBack on Track med en keramisk textil som lindrar och värmer. Textilen är tillv... Läs mera nedan

10150200
0 Produkt
Back On Track
999,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 90x200
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Kvantitet
Beställningsvara 3-7 dagar

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Keramiskt tyg ger värmereflektion även i vila
 

Så här fungerar Back On TrackBack on Track med en keramisk textil som lindrar och värmer. Textilen är tillverkad i Kina. Bäddmadrassens övre skikt består av 100% polypropylen (med keramiskt pulver), fyllningen innehåller 100% polyester och det nedre skiktet består av 100% bomull.

Back on Track är namnet på ett unikt textilprodukter, som utvecklats ur kombinationen av gammal kinesisk erfarenhet och moderna vetenskapliga rön tillsammans med goda kunskaper inom textilframställning. Resultatet är ett tyg av polyester/polypropylen med insmält keramikpulver. Keramiken reflekterar kroppsvärme i form av infraröd strålning.

Back on Track-effekten:
• Smärtlindring
• Lindrar inflammation
• Minskar muskelspänning
• Ökad blodcirkulation
• Läkning påskyndas

Funktion: • Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och l
eder • Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning • Förebygger skador i muskler och leder.


Bäddmadrassen är bra för den som har allmänt ont i kroppen eller ryggsmärta. Många användare upplever att de sover djupare och vaknar mindre stela i kroppen.
Den tycks neutralisera temperatursvängningar och är skön att sova på sommar som vinter. Bäddmadrassen är 1-2cm tjock, mjuk (inte det minsta hård som man skulle kunna tro när vi pratar om keramik. Det är ett pulver av keramik som är insmält i polyester som man gör tunna trådar av).
Man kan lägga den ovanpå sin vanliga madrass och bäddar med ett tunt bomullslakan. Du kan rulla ihop madrassen och enkelt ta den med dig i förpackningen. Den är lätt. Finns i flera storlekar. Du kan ha den i soffan, i sängen, i stugan, till hundarna.........

De flesta upplever lindring när de använder madrassen, en del upplever att deras besvär försvinner permanent. Det går tyvärr inte att garantera effekt, det finns smärttillstånd där ökad genomblödning och värmetillförsel inte hjälper. Men det är väl värt ett försök eftersom en majoritet av de som provar upplever lindring och ökat välbefinnande.
Var beredd på att du under de första nätterna kan uppleva obehag när kroppen reagerar på värmeaktiviteten, detta är en första reaktion som vanligtvis går över. Är detta en svettig" upplevelse? inte alls, värmereaktionen är inne i kroppen, inte på huden 

Klicka här för att läsa mer om Back on Track, användningsråd samt erfarenheter.

Fakta: Under sömnen repareras kroppen Sömnen är livsviktig. I den sovande kroppen pågår en intensiv verksamhet av reparation och återuppbyggnad Och ju mer stress och strapatser man utsätter sin kropp och själ för under dagtid desto viktigare är återuppbyggnadsprocessen under nattens sömn. Många viktiga hormoner når sina toppnivåer under sömnen, till exempel tillväxthormon. Under sömnen aktiveras immunförsvaret. En god sömn minskar risken för hjärt-kärlsjukdom, eftersom utsöndringen av stresshormoner ligger lågt. Man tror också att sömnen återuppbygger nervkopplingarna i hjärnan, viktigt för vår minnesfunktion.

"'''''
Produktdetaljer
10150200
0 Produkt

Särskilda referenser

  • 7340041100189
  • 10150200