Flakes Saltlakrits 80 g

Flakes Saltlakrits är en autentisk och oförglömlig godisupplevelse med härlig krispighet och smältande konsistens. Den praktiska förpackningen på 80 g gör den till ett perfekt snacksalternativ för när du är på språng. Ingredienserna inkluderar lakritsextrakt, salmiak och godkända aromämnen. Dessutom kan den användas för att smaksätta glass, mjukglass, kakor och mer.
1123-6002
Borgeby Kryddgård
18,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
MänniskorÖvrigt gottKryddor
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Flakes Saltlakrits är en läcker godisupplevelse som kommer att ge dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Denna godis är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som kommer att ge dig en känsla av autentisk saltlakrits.

Smak
Flakes Saltlakrits är full av smak och kommer att ge dig en härlig saltlakritssmak som är både unik och oförglömlig. Varje bit är krispig och fräsch, vilket gör att den passar perfekt som en liten mellanmål eller som en del av din favoritsnacks.

Konsistens
Den härliga krispigheten i Flakes Saltlakrits gör att den har en härlig konsistens som är lätt att tugga och smälta i munnen. Detta gör det till en perfekt godis för alla som söker en lätt, men ändå tillfredsställande smakupplevelse.

Förpackning
Flakes Saltlakrits kommer i en praktisk förpackning på 80 g, vilket gör den till ett perfekt val för att ta med dig när du är på språng. Förpackningen är också lätt att öppna och stänga, vilket gör den till en idealisk lösning för alla som vill ha en lättillgänglig snacksalternativ.


Sammanfattningsvis är Flakes Saltlakrits en utsökt godis som ger en härlig saltlakritssmak som är både autentisk och oförglömlig. Dess krispiga konsistens och praktiska förpackning gör den till ett utmärkt val för alla som söker en enkel och tillfredsställande snacksalternativ.

INNEHÅLL: Socker, stärkelsesirap, salmiak, lakritsextrakt, godkända aromämnen, vegetabilisk olja, bivax, Färg E 153 ( vegetabiliskt kol ).

ANVÄNDNING: Glass, mjukglass, kakor mm.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-6002
Reviews