JOGGINGKOPPEL + MIDJEBÄLTE RONO GULT KOPPEL

JOGGINGKOPPEL MIDJEBÄLTE RONO GULT KOPPEL - säkert och bekvämt tillbehör för hundägare som vill träna med sin fyrbenta vän. Hållbar nylon, justerbart midjebälte, synligt och säkert. Optimal kontroll och rörelsefrihet för träning i olika terräng. Perfekt för en aktiv livsstil. 

Small 70-90 cm midja, 118 cm + strech max 41kg

Medium 75-100 cm midja, 118 cm + strech max 41kg

Large 100-130 cm midja, 118 cm + strech max 65kg

46-7055
Flamingo
285,00 kr
Inkl. moms
Storlek: S
Skickas från webblager inom 2-4 dagar Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Skickas från webblager inom 2-4 dagar Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Skickas från webblager inom 2-4 dagar Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
KoppelHundHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

JOGGINGKOPPEL MIDJEBÄLTE RONO GULT KOPPEL är ett perfekt tillbehör för hundägare som vill kombinera träning med sin fyrbenta vän. Med detta set kan du njuta av en aktiv livsstil samtidigt som du håller din hund säker och skyddad.

Detta joggingkoppel är tillverkat av hållbart nylonmaterial som är både starkt och slitstarkt. Det är utformat för att klara av de påfrestningar som uppstår under löpning och hålla din hund säker och trygg vid din sida. Midjebältet är justerbart och passar de flesta midjestorlekar, vilket gör det bekvämt att använda under långa träningspass.


Det gula kopplet ger extra synlighet och säkerhet under löpningen. Det hjälper dig att synas även i dåliga ljusförhållanden och minskar risken för olyckor. Midjebältet är utformat för att fördela belastningen jämnt över din kropp och minskar risken för skador och obehag. Det är också utrustat med en snabbkoppling, vilket gör det enkelt att fästa och lossa kopplet när det behövs.


Detta set ger dig optimal kontroll över din hund samtidigt som det ger dig frihet att röra dig fritt. Kopplet är justerbart och kan anpassas efter din hunds storlek och beteende. Det har också en elastisk funktion som minskar ryckningar och ger en jämnare dragkraft. Detta gör att både du och din hund kan njuta av en bekväm och balanserad löpning.JOGGINGKOPPEL MIDJEBÄLTE RONO GULT KOPPEL är perfekt för träning och aktiviteter som kräver en hög grad av rörelsefrihet. Det är idealiskt för löpning, jogging, cykling och promenader i olika terräng. Det ger dig möjlighet att hålla din hund nära och under kontroll samtidigt som ni båda kan njuta av den friska luften och naturen.

Sammanfattningsvis är JOGGINGKOPPEL MIDJEBÄLTE RONO GULT KOPPEL ett pålitligt och användarvänligt tillbehör för hundägare som vill kombinera träning med att ta hand om sin hund. Det är tillverkat av högkvalitativa material, ger säkerhet och synlighet under löpning, ger förbättrad kontroll och rörelsefrihet, samt är perfekt för olika typer av träning och aktiviteter. Investera i detta set och njut av en aktiv livsstil tillsammans med din hund.

Produktdetaljer
Flamingo
46-7055

Särskilda referenser

  • 5400585037210
  • 46-9570
Reviews