Clipperspray 400 ml

- Djuprengör saxbladen effektivt
- Kyler ner bladen förhindrar överhettning
- Förlänger saxens livslängd
- Ger en mjuk klippning genom optimal smörjning
- Desinficerar saxbladen för hög hygien
- Förbättrar klippskärpan på saxen
- Lätt att applicera med sprayflaska
- Ger komplett vård till saxbladen

121850
119,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Välkommen till världen av ultimata saxskär. Nu behöver du inte längre oroa dig över att dina saxar ska förlora sin skärpa. Här presenterar vi vår tunna olja i sprayform – ett måste för alla typer av saxskär. Denna unika produkt är mer än bara en olja. Den är en allt-i-ett-lösning för dina saxar, en hemlighet för att hålla dem i toppskick.

Vår olja rengör djupt och effektivt, tar bort alla smuts och damm som kan ha fastnat mellan saxbladen. Men det är inte allt. Den kyler också ner saxbladen, vilket är viktigt för att förhindra överhettning vid intensiv användning. Detta bidrar till att förlänga saxens livslängd och säkerställer att den alltid är redo för nästa klippning.

Men vad vore en olja utan sin smörjförmåga? Vår olja smörjer saxbladen på bästa möjliga sätt, vilket ger en mjuk och smidig klippning. Dessutom har den desinficerande egenskaper, vilket är särskilt viktigt för professionella frisörer och hantverkare för att upprätthålla en hög hygienstandard.

Ett av de mest fantastiska attributen med vår olja är dess förmåga att förbättra klippskärpan. Ja, du hörde rätt! Att använda rätt sorts olja är avgörande för att bibehålla och till och med förbättra saxens klippskärpa. Med vår olja kan du förvänta dig perfekt klippta kanter varje gång.

Denna tunna olja kommer i en praktisk sprayflaska om 400 ml, vilket gör den lätt att applicera jämnt över bladen. Detta garanterar att varje del av saxbladen får den vård de behöver. Så varför vänta? Ge dina saxar den kärlek och omsorg de förtjänar med vår olja. Din sax kommer att tacka dig!

Produktdetaljer
121850
Reviews