Slowdown matskål - 350ml,-13 x 17 x 6cm 350ml Vit i melamin

För hundar som har bråttom att kasta" i sig maten.

... Läs mera nedan

23-2211
182,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hundskålar
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Introducerar Matskål Slowdown 350ml - en innovativ lösning för våra fyrbenta vänner som har en benägenhet att sluka sin mat alltför snabbt. Denna vackert utformade matskål är särskilt designad för att sakta ner hundens måltidstempo, vilket bidrar till en mycket mer hälsosam och säker matupplevelse.

Måtten på denna matskål är 13-17x6 cm, vilket ger tillräckligt utrymme för en tillfredsställande portion mat. Den är tillverkad av vit melamin, ett material som är känt för att vara både robust och lätt att rengöra. Dessutom ger det skålen en elegant och tidlös utstrålning som passar in i alla heminredningar.

Skålen är utrustad med unika piggarna i botten. Detta smarta tillägg är det som gör Slowdown-matskålen till ett så effektivt verktyg för att sakta ner hundens ättempo. Piggarna gör det svårare för hunden att få tag på maten, vilket tvingar dem att äta långsammare och mer metodiskt.

Varför är det då viktigt att hunden äter långsamt? Att äta för snabbt kan leda till en rad hälsoproblem för hunden, inklusive uppblåsthet, matsmältningsbesvär och till och med kvävning. Genom att sakta ner ätandet kan dessa risker minimeras, vilket bidrar till en mycket mer njutbar och hälsosam måltid för din hund.

Men fördelarna med Slowdown-matskålen sträcker sig bortom bara hälsa. Genom att göra måltiden till en utmaning, kan skålen också bidra till att stimulera hundens mentala förmågor. Den kan hjälpa till att hålla hunden engagerad och underhållen, vilket är särskilt användbart för rastlösa eller uttråkade hundar.

Så om du har en hund som har en tendens att kasta i sig maten, överväg att införskaffa en Matskål Slowdown 350ml. Det är en enkel, men effektiv lösning som kan göra måltiderna roligare, säkrare och mer hälsosamma för din bästa vän.
Produktdetaljer
23-2211
Reviews