Matskål rostfri non-tip

• Levererar en förstklassig matupplevelse för ditt husdjur
• Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för maximal hållbarhet
• Motståndskraftig mot repor och slitage
• Innovativ non-tip design förhindrar spill och stök
• Perfekt storlek med en kapacitet på 200 ml passar alla husdjur
• Lätt att rengöra, rostfritt stål är naturligt resistent mot bakterier
• Ger husdjurens komfort och välbefinnande högsta prioritet
• Smart och pålitligt val för varje husdjursägare.

21-13080
25,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 200 ml
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hundskålar
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

200 ml – Ø 11 cm

400 ml – Ø 14 cm

600 ml – Ø 16 cm

700 ml – Ø 17 cm

1.2 l – Ø 22 cm

Ge ditt älskade husdjur den absolut bästa matupplevelsen med Matskål Rostfri Non-Tip - 200 ml. Denna eleganta och praktiska matskål är mer än bara en matbehållare, den är ett verktyg för att säkerställa att ditt husdjur njuter av varje måltid till fullo.

Robust Konstruktion

Matskålen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket innebär att den kan tåla även de mest entusiastiska ätvanor. Den rostfria ytan är inte bara estetiskt tilltalande, utan också otroligt hållbar, motståndskraftig mot repor och slitage. Oavsett om din fyrbenta vän är en liten valp med vassa tänder eller en stor vuxen hund med starka käkar, kommer denna matskål att stå emot tidens tand.

Non-Tip Design

Med en innovativ non-tip design, behöver du inte oroa dig för spill eller stökiga städsessioner efter måltiden. Denna fantastiska funktion gör skålen perfekt för alla husdjur, oavsett om de gillar att leka med sin mat eller äta i lugn och ro. Matskålens non-tip egenskaper säkerställer att all mat och vätska stannar inuti, oavsett hur ivrigt ditt husdjur är vid matdags.

Perfekt Storlek

Matskålen har en kapacitet på 200 ml, vilket gör den idealisk för alla husdjur oavsett storlek. Den är tillräckligt rymlig för att innehålla en tillfredsställande portion mat, men samtidigt tillräckligt kompakt för att passa in i de flesta livsmiljöer.

Lätt att Rengöra

När det kommer till rengöring, är Matskål Rostfri Non-Tip - 200 ml en dröm. Den rostfria ytan är naturligt resistent mot bakterier och smuts, vilket gör rengöringen till en enkel process. Bara en snabb sköljning under kranen och skålen glänser som ny igen.

Slutsats

Matskål Rostfri Non-Tip - 200 ml är en mångsidig och praktisk produkt som prioriterar ditt husdjurs komfort och välbefinnande. Med sin robusta konstruktion, non-tip design och perfekta storlek är den ett utmärkt val för varje husdjur och deras ägare. Tack vare det rostfria stålet, garanterar skålen hållbarhet och enkel skötsel, vilket gör den till ett smart och pålitligt val för varje husdjursägare.

Produktdetaljer
21-13080

Särskilda referenser

  • 701029130807
Reviews