• Ny

dōTERRA Balance Bath Bar 113 g.

doTERRA Balance Bath Bar innehåller doTERRA Balance Grounding Blend för att skapa en lugnande och balanserande upplevelse. Med hjälp av en patenterad kombination av CPTG™-certifierade essentiella oljor som Black Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy och German Chamomile avger badtvålen en varm och träig arom. Dessutom får den afrikanska svarta tvålen och solrosoljan huden att kännas mjuk och återfuktad.

60222246
179,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Frankincense har en lugnande effekt på huden Afrikansk svart tvål, en kombination av sheasmör, kokosolja, palmkärnolja och kakaoskal, får huden att kännas återfuktad Solrosolja, en mjukgörande ingrediens i tvålen, återfuktar och föryngrar huden Kombinerar de CPTG-certifierade essentiella oljorna Black Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy och German Chamomile.

Black Spruce är en kraftfull essentiell träolja som historiskt använts av nordamerikanska indianer för att främja hudhälsa samt andlig healing och rening. Den essentiella Black Spruce-oljan destilleras av barren och grenarna från Picea mariana och oljan har en hög halt av bornylacetat, en kemisk komponent som främjar lugn och avkoppling. Börja dagen med de lugnande fördelarna hos Black Spruce, både utvärtes och som doft. Efter ansträngande träning eller när din kropp behöver support kan du massera in Black Spruce i huden med en bärarolja för en lugnande och lindrande massage. Du kan applicera oljan på nacken under dagen för att främja känslor av harmoni och balans.

Frankincense är en av de mest värdefulla och uppskattade oljorna på grund av dess mättade doft och den kallas ofta för ”kungen” bland essentiella oljor. Under antiken använde egyptierna frankincenseharts i allt från parfym till hudsalvor. Dess lugnande och förskönande egenskaper kan föryngra huden och hjälpa till att minska utseendet på huddefekter när den används utvärtes.

Blå renfana, även kallad marockansk renfana, är en ettårig medelhavsväxt med gula blommor som finns i norra Marocko. Renfanans blomma har en kemisk sammansättning som din hud suktar efter! Chamazulen, en kemisk komponent i blå renfana, ger den karakteristiska blå färgen. Den essentiella oljan anses också vara bra för huden. Tillsätt i ett varmt bad, använd med dina favoritprodukter för hudvård eller massera bara in i huden!

Produktdetaljer
60222246
Reviews