• −10%
Eucalyptus 15 ml

Eucalyptus 15 ml, dōTERRA

Eucalyptus är en eterisk olja som kommer från Eucalyptus-trädet och har en frisk, uppfriskande doft.

Den har använts i århundraden för sina terapeutiska egenskaper och har en rad hälsofördelar.

6001-218
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
395,00 kr
355,50 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Eucalyptusolja har länge varit känd för sina lugnande effekter på luftvägarna och används ofta vid förkylningar, hosta och andra andningsbesvär.

Den kan bidra till att lindra nästäppa och underlätta andningen genom att öppna upp luftvägarna. Utöver dess förmåga att stödja andningsvägarna har eucalyptusolja även antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper.

Den kan användas topiskt för att behandla mindre sår, insektsbett och hudirritationer. Dessutom kan den ge en svalkande effekt vid muskel- och ledvärk när den appliceras i en massageolja eller blandas med en bärarolja.

Eucalyptusolja är också känd för sin uppfriskande och stimulerande doft, vilket kan hjälpa till att öka koncentrationen och förbättra sinnesstämningen. Många använder den i aromaterapi för att skapa en ren och energigivande atmosfär. Det finns olika arter av eucalyptusolja, inklusive Eucalyptus globulus och Eucalyptus radiata, som har liknande egenskaper men något olika doftprofiler.

Båda arterna används ofta inom naturlig hälsovård och aromaterapi. Vägledning för användning: Aromatisk användning: Tillsätt några droppar eucalyptusolja i en diffusor för att skapa en fräsch och uppfriskande atmosfär i rummet. Topisk användning: Blanda några droppar eucalyptusolja med en bärarolja som kokosnötolja och applicera på önskat område. Undvik att använda den orenad direkt på huden.

Inhalation: Tillsätt några droppar eucalyptusolja till en skål med varmt vatten, böj huvudet över skålen och täck över huvudet med en handduk. Andas in ångorna i några minuter för att underlätta andningen.

Varningar: Eucalyptusolja bör inte användas på barn under 2 år. Gravida kvinnor och personer med medicinska tillstånd bör rådgöra med en läkare innan de använder eucalyptusolja. Undvik kontakt med ögonen och känsliga områden på huden. Förvaras utom räckhåll för barn.

Produktdetaljer
dōTERRA
6001-218
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: