30 ml sprayflaska (1flaska och ett sprutmunstycke)

30 ml sprayflaska utmärkta för både DIY-projekt och för att ha med sig när du är på språng. De har testats för säker användning med essentiella oljor och innehåller en flaska och ett sprutmunstycke för enkel applicering

6001-214
35,20 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Denna 30 ml sprayflaska är perfekta för olika gör-det-själv-projekt eller när du är på språng och behöver använda essentiella oljor. Varje förpackning innehåller en flaska och ett sprutmunstycke för enkel användning.

Dessa flaskor har testats och bevisats vara säkra för att använda med essentiella oljor. Du kan vara trygg i vetskapen om att flaskorna är konstruerade för att hantera oljorna på ett säkert sätt och bevara deras kvalitet.

Med en kapacitet på 30 ml rymmer dessa sprayflaskor tillräckligt med vätska för att hålla dig försedd under dina resor eller för att genomföra dina egna DIY-projekt. De är lätta att bära med sig och bekväma att använda när du behöver applicera essentiella oljor på huden eller i ditt hem. Oavsett om du vill skapa din egen uppfriskande kroppsspray, naturlig luftrenare eller något annat, ger dessa sprayflaskor dig möjlighet att blanda och applicera dina egna blandningar med essentiella oljor på ett enkelt och bekvämt sätt.

Sammanfattningsvis är dessa 30 ml sprayflaskor utmärkta för både DIY-projekt och för att ha med sig när du är på språng. De har testats för säker användning med essentiella oljor och innehåller en flaska och ett sprutmunstycke för enkel applicering. Var kreativ och skapa dina egna blandningar med hjälp av dessa praktiska flaskor.

Produktdetaljer
6001-214
Reviews