• −10%
10 ml bärnstensfärgade roll-on-flaska

10 ml bärnstensfärgade roll-on-flaska

Denna 10 ml bärnstensfärgade roll-on-flaska är tillverkad med samma högkvalitativa stålkula och bärnstensfärgade glasflaska som används av doTERRA. Denna flaskdesign är speciellt utformad för att skydda och bevara kvaliteten på dina egna blandningar av essentiella oljor.

6001-215
19,80 kr
17,82 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Denna 10 ml bärnstensfärgade roll-on-flaska är tillverkad med samma högkvalitativa stålkula och bärnstensfärgade glasflaska som används av doTERRA.

Denna flaskdesign är speciellt utformad för att skydda och bevara kvaliteten på dina egna blandningar av essentiella oljor. Med sin praktiska roll-on-applikator är denna flaska perfekt för enkel och precis applicering av dina hemgjorda favoritblandningar.

Du kan enkelt blanda och skapa dina egna oljeblandningar och använda roll-on-flaskan för att applicera dem på huden eller där det behövs. Bärnstensfärgen på glasflaskan ger extra skydd mot ljus och UV-strålar, vilket hjälper till att förhindra att oljorna förlorar sin effektivitet och kvalitet över tid.

Detta gör den till ett idealiskt val för att förvara och använda dina essentiella oljeblandningar. Förpackningen innehåller en roll-on-flaska med en stålkula för enkel applicering och en bärnstensfärgad glasflaska som hjälper till att skydda innehållet. Dessutom ingår en svart lock för att säkerställa att flaskan är tät och förhindra läckage.

Denna 10 ml bärnstensfärgade roll-on-flaska är ett praktiskt verktyg för att blanda, dela och njuta av dina egna hemgjorda favoritblandningar av essentiella oljor. Ge dig själv eller någon annan möjligheten att utforska och dra nytta av fördelarna med essentiella oljor på ett bekvämt och precist sätt.

Produktdetaljer
6001-215
Reviews