• Ny
Eksemtäcke Icelandic

Eksemtäcke Icelandic (strl: 125-135)

Detta täcke är en utmärkt investering för islandshästar, särskilt under sommarens soliga och insektsrika dagar.

Kombinationen av 100% polyester med extra UV-skydd och den noggranna designen med resårdetaljer, benresårer och fixlockspännen säkerställer att hästen är skyddad och bekväm.

De utåtvända sömmarna och den fasta halsen och magplattan gör täcket till ett idealiskt val för hästägare som vill ha ett praktiskt, hållbart och skyddande täcke för sina islandshästar.

602164
Hansbo
1 136,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemEksemtäckeTäcke
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Täcke för Islandshästar: Sol- och Insektsskydd

Material och Design

Detta täcke för islandshästar är tillverkat av 100% polyester med en vikt på 180g/m2. Materialet är noggrant utvalt för att erbjuda både hållbarhet och komfort, samtidigt som det ger ett extra UV-skydd för att skydda hästen mot skadliga solstrålar.

Funktioner och Fördelar

 • Insektsskydd: Täcket skyddar effektivt mot insekter, vilket minskar risken för irriterande bett och håller hästen lugn och bekväm.
 • UV-skydd: Med extra UV-skydd är täcket idealiskt för att användas under soliga dagar, vilket minskar risken för solbränna och överhettning.
 • Helhetsskydd: Täcket levereras i ett stycke och inkluderar en fast hals och magplatta, vilket ger ett omfattande skydd och säkerställer att hela hästen är täckt.

Passform och Komfort

 • Resårdetaljer: Täcket har resårdetaljer som gör att det sluter tätt kring hästens kropp, vilket förhindrar att insekter tar sig in och säkerställer en säker och bekväm passform.
 • Benresårer och Fixlockspännen: Utrustat med elastiska benresårer och rejäla fixlockspännen, vilket gör det enkelt att sätta på och ta av täcket samtidigt som det hålls på plats även när hästen rör sig.
 • Utåtvända Sömmar: De utåtvända sömmarna minskar risken för skav på känsliga hästar, vilket ökar komforten och förhindrar irritation.

Detaljer

 • Svansflärp: Täcket är utrustat med en svansflärp som ger extra skydd och håller svansen ren och fri från insekter.

Detta täcke är en utmärkt investering för islandshästar, särskilt under sommarens soliga och insektsrika dagar. Kombinationen av 100% polyester med extra UV-skydd och den noggranna designen med resårdetaljer, benresårer och fixlockspännen säkerställer att hästen är skyddad och bekväm. De utåtvända sömmarna och den fasta halsen och magplattan gör täcket till ett idealiskt val för hästägare som vill ha ett praktiskt, hållbart och skyddande täcke för sina islandshästar.

Material. 

 • Material: 100% Polyester, 180g/m2
 • Skydd: Extra UV-skydd
 • Design: Fast hals och magplatta, resårdetaljer, benresårer, fixlockspännen, utåtvända sömmar
 • Extra: Svansflärp

Detta täcke är det perfekta valet för att säkerställa att din islandshäst är skyddad mot både sol och insekter på ett bekvämt och effektivt sätt.

Produktdetaljer
Hansbo
602164
Reviews