• −10%
  • Ny

Clovebud Kryddnejlika Eterisk Olja & Diffuserande Tyglomma

- Ger en exotisk doft av kryddnejlikor
- Skapar en avkopplande atmosfär
- Naturlig doftspridare
- Enkel att använda och anpassa
- Perfekt för alla rum i hemmet
- Icke-invasiv doftspridningsmetod
- Utomordentlig gåva med vacker presentpåse
- Bidrar till ett hem fullt av lugn och ro.

6001-190
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
186,00 kr
167,40 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Njut av doften av exotiska kryddnejlikor direkt i ditt hem med vår Kryddnejlika Eterisk Olja och Diffuserande Tyglomma. Vår unika produkt kombinerar den klassiska doften av kryddnejlikor med en innovativ diffusionsmetod för att skapa en berusande och lugnande atmosfär.

Vår diffuserande tyglomma är inte bara vacker att se på, den är också en naturlig doftspridare. Enkel att använda, bara droppa några droppar av vår eteriska olja på tygblomman och låt den fylla rummet med en mjuk, behaglig doft. Den är perfekt för att förhöja stämningen i vilket rum som helst i ditt hem, från vardagsrum till sovrum.

En av de stora fördelarna med vår Kryddnejlika Eterisk Olja och Diffuserande Tyglomma är hur enkel den är att använda. Du behöver bara placera tyglomman i det rum där du vill ha doften, droppa på några droppar olja och låta den göra underverk. Det är en icke-invasiv metod för att förvandla ditt hem till en oas av lugn och ro.

Denna kombination av Kryddnejlika Eterisk Olja och Diffuserande Tyglomma gör också en utmärkt gåva. Det är en unik och tankfull present som kommer att uppskattas av alla som älskar en fräsch och uppfriskande doft. Dessutom kommer den i en vacker presentpåse, redo att ges bort. Så varför vänta? Ta steget in i en värld av dofter idag och förskönar ditt hem med vår Kryddnejlika Eterisk Olja och Diffuserande Tyglomma.

Produktdetaljer
6001-190
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: