Willab kupan Langstroth trä komplett obeh./omont

Willabkupan är en prisvärd komplett omonterad säsongskupa i Langstroth format innehållande alla de nödvändigaste delarna. Förutom själv kupan medföljer det ramar, tillbehör och detaljer som gör det enkelt att komma igång med biodlingen.Willabkupan innehåller ett tak klätt med väderbeständig plåt, en förstärkt kupbotten och det ingår två höga (1/1) lådor och en låg (3/4) låda. Spärrgaller, och foderplatta medföljer. Kupan rymmer 30 ramar (20 st 1/1 och 10 st 3/4 ramar).

Yttermått:

- Yngelrumslåda (LxBxH): 505 x 415 x 248 mm.

- Skattlåda (LxBxH): 505 x 415 x 170 mm.

- Materialet är 20 mm tjockt.

602301
Willab
2 172,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Biodling
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Willab Garden är en av de ledande företagen på marknaden som erbjuder kvalitetsprodukter för utemiljöer, inklusive kupor för biodling. En av deras mest populära produkter i denna kategori är Langstroth-träkomplett obeh./omont, en typ av bikupa som är mycket populär bland biodlare.

Langstroth-kupan är namngiven efter dess uppfinnare, Lorenzo Langstroth, som var en amerikansk präst och biodlare. Han utvecklade denna typ av kupa på 1850-talet och den har sedan dess blivit standard för biodling över hela världen. Det som gör Langstroth-kupan unik är dess "ram-design", som gör det möjligt för biodlare att enkelt inspektera och skörda honung utan att störa bina för mycket.

Willab Gardens Langstroth-kupa är gjord av obehandlat trä, vilket inte bara ger den ett naturligt och rustikt utseende, men också gör den hållbar och motståndskraftig mot väder och vind. Kupan är också omont, vilket innebär att den levereras i delar som biodlaren själv kan montera. Detta kan vara ett bra alternativ för dem som vill ha en mer hands-on upplevelse med sin biodling.

Kupan är komplett med alla de nödvändiga komponenterna för att komma igång med biodling, inklusive bottenskiva, broskiva, kuplåda, ram och lock. Alla delar är noggrant utformade för att säkerställa bästa möjliga levnadsmiljö för bina och för att underlätta arbetet för biodlaren.

Sammanfattningsvis är Willab Gardens Langstroth-träkupa en högkvalitativ och hållbar produkt som är perfekt för både nybörjare och erfarna biodlare. Dess obehandlade trädesign och det faktum att den levereras omont gör det till ett utmärkt val för dem som söker en naturlig och hands-on biodlingserfarenhet.

Produktdetaljer
Willab
602301
Reviews