Häst/hudsalva Effol Skin repair 150 ml

- Skyddar mot hudinflammationer hos hästar
- Innehåller lugnande och helande eteriska oljor
- Verksamt skydd mot skadliga bakterier och virus
- Försvarar hästens hud mot damm och partiklar
- Mjukgör huden för att förebygga torrhet och sprickor
- Kan användas både vid problem och i förebyggande syfte
- Investering i hästens välmående och hudhälsa
- Säker att använda, kontrollera innehållsförteckningen för allergener

770098
Effol
213,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Bland de mest grundläggande behoven för våra fyrbenta vänner, hästarna, ligger hudvård högt upp på listan. En häst med frisk hud är en häst i harmoni. Därför är det så viktigt att ha till hands en produkt som Effol Skin Repair.

Effol Skin Repair är en antiseptisk salva, skapad för att förhindra och minimera hudinflammationer hos hästar. Denna 150 ml tub innehåller en perfekt balans av eteriska oljor, kända för sina lugnande och helande egenskaper.

Salvan är inte bara en försvarare mot inflammationer, den ger också ett effektivt skydd mot bakterier och virus som kan skada hästens hud. Detta gör Effol Skin Repair till en stark försvarare i stallet, redo att ta hand om din hästs hudvård.

Men skyddet slutar inte där. Effol Skin Repair skyddar även mot damm, ett vanligt irritationsmoment för hästar. Detta bidrar till att hålla huden ren och fri från potentiellt skadliga partiklar.

Denna salva mjukgör också huden, vilket hjälper till att förebygga torrhet och sprickor. Detta gör den idealisk att använda inte bara när problem uppstår, utan även i förebyggande syfte.

Effol Skin Repair är inte bara en produkt, det är en investering i din hästs välmående. Med denna salva i stallet kan du känna dig trygg i vetskapen om att din hästs hudvård är i goda händer.

Välj Effol Skin Repair - för en friskare, starkare och lyckligare häst.

OBS! Innehållsförteckning:

Effol Skin Repair är framtagen med en noggrant utvald blandning av eteriska oljor, tillsammans med andra viktiga ingredienser för att skapa en effektiv och säker produkt för din häst. Var noga med att läsa igenom innehållsförteckningen innan användning för att säkerställa att din häst inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Produktdetaljer
Effol
770098
Reviews