MANKNIV MED KAM

Mankniv med kam för häst och hund - den ultimata grooming-verktyget för dina fyrbenta vänner. Robust och mångsidig, med vass klinga och skonsam kam. Perfekt för trimning och tovutredning. Användarvänlig och högkvalitativ. Praktiskt och anpassningsbart för alla behov.

813594
Hansbo
46,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Päls & hud-vårdTrimHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

MANKNIV MED KAM FÖR HÄST OCH HUND är den ultimata följeslagaren för alla häst- och hundägare. Denna mångsidiga verktyg kombinerar funktionerna hos en mankniv och en kam, vilket gör den perfekt för grooming och underhåll av dina fyrbenta vänner. Med sin höga kvalitet och användarvänliga design är detta ett oumbärligt verktyg för alla som tar hand om hästar och hundar.

Mankniven är tillverkad av robust material och utformad för att klara av de tuffaste uppgifterna. Den har en vass och hållbar klinga som enkelt skär igenom tjockt hår och päls. Med en bekväm handtag som ger ett stadigt grepp, kan du använda mankniven för att trimma och forma pälsen på din häst eller hund. Dess precision gör det enkelt att ta bort oönskade hårstrån och ge ditt djur en snygg och vältrimmad look.

Förutom mankniven har denna produkt också en kam som är perfekt för att reda ut tovor och knutar i pälsen. Kammen är tillverkad av hållbart material och har breda tänder som skonsamt löser upp trassligt hår utan att orsaka smärta eller obehag för djuret. Den ergonomiska designen gör att kammen ligger bekvämt i handen och ger dig full kontroll över processen.

Det som verkligen gör denna mankniv med kam unik är dess mångsidighet. Oavsett om du behöver trimma pälsen på din häst inför en tävling eller reda ut tovor i din hunds päls efter en lång promenad, är detta verktyg perfekt för både stora och små uppgifter. Dessutom är det enkelt att byta mellan mankniven och kammen, vilket sparar tid och gör att du kan anpassa verktyget efter ditt djurs specifika behov.


Produktdetaljer
Hansbo
813594
Reviews