Bomica blodstopp

- Snabb blödningsstopp
- Enkel att använda
- Smidig applicering
- Idealisk vid kloklippning
- Effektiv vid pulpasår
- Pulverform för bekvämlighet
- Oumbärlig vid skador
- Innehåller 10gr pulver

409-0752
89,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Tassar & klor
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

När du står där med klipparen i handen, redo att ta hand om ditt älskade husdjur, behöver du en produkt som kan ge dig trygghet. Vår blodstopp i pulverform är just den tryggheten du behöver.

Denna produkt är utformad för att effektivt och omedelbart stoppa blödning i klor. Det är en livräddare vid kloklippning, särskilt när pulpan råkar skadas. Pulverformen gör det enkelt att använda, det behöver bara strös på såret för att stoppa blödningen. Det är en behändig lösning som varje husdjursägare bör ha i sitt hem.

Med 10 gram pulver i varje förpackning, ger detta blodstopp en långvarig lösning för dina husdjurs behov. Det är inte bara effektivt, utan också prisvärt. Med detta pulver kan du hantera kloklippningen med självförtroende, vetande att du har en backup-plan om olyckan skulle vara framme.

Låt oss prata om varför vår produkt är så viktig:

Trygghet: Vår produkt ger dig lugnet att veta att du kan hantera blödningar effektivt och snabbt. Inga fler oroliga stunder om du råkar klippa för mycket av klon.

Lättanvänd: Bara strö på såret och se blödningen stoppa. Inget kladd, inget krångel.

Ekonomisk: Med 10 gram pulver varar denna produkt länge, vilket gör den till ett kostnadseffektivt val.

Oumbärlig: Om du klipper ditt husdjurs klor hemma, är denna produkt oumbärlig. Det är en viktig del av din husdjursvårdskit.

Så nästa gång du tar fram kloklipparen, var inte rädd. Du har vår blodstopp i pulverform vid din sida. Det är en liten men kraftfull produkt som ger stor trygghet. Ta hand om ditt husdjur på bästa möjliga sätt med vår blodstopp i pulverform.

Produktdetaljer
409-0752
Reviews