Karda med gummi/plast handtag gummipiggar

- Effektivt fångar upp lösa hårstrån
- Minskar hår på kläder och möbler
- Ger skön massage till hunden
- Mjuka gummipiggar som är skonsamma mot pälsen
- Ergonomisk design för bekvämt grepp
- Lätt att hålla i under längre perioder
- Enkel att rengöra efter användning
- Gör pälsborttagning njutbar för både hund och ägare
417110
30,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Med Hansbo's karda för korthårig päls, blir pälsborttagning på hundar en njutbar upplevelse både för dig och din fyrbenta vän. Produkten är perfekt för alla hundägare som vill ta hand om sin hund på bästa möjliga sätt.

Fångar upp lösa hårstrån

Hansbo's karda för korthårig päls är en sann revolution inom hundvård. Med sina gummipiggar fångar den effektivt upp lösa hårstrån och hjälper till att ta bort pälsen på hunden som fäller. Det är en suverän lösning som innebär att du inte behöver oroa dig för lösa hårstrån på kläder och möbler.

Massage och vård för hundens päls

Medan den arbetar med att ta bort lösa hårstrån, ger kardan också hunden en skön massage. Gummipiggarna är mjuka och flexibla, vilket innebär att de är skonsamma mot hundens hud och päls. Din hund kommer att njuta av varje stund medan du tar hand om dess päls.

Ergonomisk design

Hansbo's karda för korthårig päls har en ergonomisk design med ett handtag i gummi och plast som gör det bekvämt att hålla i. Det gör att du kan borsta din hund länge utan att tröttna i handen.

Lätt att rengöra

När du är klar med att borsta din hund är kardan lätt att rengöra. Du behöver bara dra av de lösa hårstrån som fastnat på gummipiggarna. Det är en smidig lösning som gör att du kan hålla kardan i toppskick.

Sammantaget är Hansbo's karda för korthårig päls en fantastisk produkt för alla hundägare. Den ger dig möjlighet att ta hand om din hund på bästa möjliga sätt samtidigt som den gör pälsborttagningen enklare och mer njutbar för både dig och din hund.
Produktdetaljer
417110
Reviews