Matskål med kattmotiv, 10cm - Ljusblå

10 cm, 2 färger
21-0092
Aveo
67,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Matskål
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Vår matskål med kattmotiv, 10cm - Ljusblå, är en fantastisk och charmig produkt för alla kattälskare. Den är inte bara ett behändigt redskap för att ge din älskade katt mat, utan också ett dekorativt tillägg till vilket kök eller matsal som helst.

Produkten är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material, vilket säkerställer att den kan stå emot de tuffaste behandlingar och håller för både klös och tugg från nyfikna katter. Dess robusta konstruktion betyder också att det är lätt att rengöra och desinficera, vilket hjälper till att hålla din katt frisk och skyddad mot eventuella sjukdomar.

Matskålen har en diameter på 10 cm, vilket gör den idealisk för att rymma både torr och våt mat. Den är också tillräckligt djup för att förhindra att maten spiller över kanten när din katt äter, vilket minimerar röran och gör rengöringen enklare.

Den ljusblå färgen på skålen är inte bara attraktiv utan också lugnande för ögat, vilket gör den till en trevlig syn i hemmet. Dessutom är den prydd med ett söt kattmotiv, vilket ger en lekfull och kärleksfull touch. Den här matskålen är mer än bara ett praktiskt redskap - den är en uttrycksfull förlängning av din kärlek till katter.

Matskålen är också ett utmärkt sätt att främja hälsosamma matvanor för din katt. Dess design uppmuntrar till långsamt ätande, vilket kan minska risken för matsmältningsproblem och hjälpa din katt att hålla en hälsosam vikt.

Kort sagt, vår matskål med kattmotiv, 10cm - Ljusblå, är en produkt som kombinerar funktionalitet med design. Den är byggd för att vara hållbar, lätt att rengöra, och tillräckligt attraktiv för att vara en del av din inredning. Den är ett måste för varje kattägare som värdesätter både sin katts hälsa och sitt eget hem.
Produktdetaljer
Aveo
21-0092
Reviews