Plyschräv utan fyllning med pip,-47cm Extra strong

- Plyschräv utan fyllning ger oändliga timmar av lek och glädje
- Tillverkad av extra starkt material för ökad hållbarhet
- Perfekt storlek för både små och stora hundar
- Pip ger en överraskning vid varje tugga
- Inget fyllmaterial minskar risken för röra
- Lätt att rengöra, praktisk för upptagna husdjursägare
- Stimulerar hundens jaktinstinkter, hjälper till att hålla den mentalt aktiverad
- Fungerar även som en tröstande vän när ägaren inte kan vara närvarande.
13-7304
176,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Djurvärlden är fylld med många olika leksaker för att underhålla och aktivera våra fyrbenta vänner, men få av dem kan jämföras med vår Plyschräv utan fyllning med pip för hundar. Denna leksak erbjuder oändliga timmar av lek och glädje för ditt älskade husdjur, med en unik och innovativ design baserad på en av naturens mest karismatiska varelser - räven.

Denna Plyschräv utan fyllning med pip är tillverkad av extra starkt material, vilket gör den oerhört hållbar och motståndskraftig mot alla typer av slitage. Med sina 47 centimeter är den perfekt för både små och stora hundar. Dessutom är den fylld med pip, vilket ger din hund en härlig överraskning varje gång den biter i leksaken.

Eftersom denna Plyschräv är utan fyllning, behöver du inte oroa dig för att din hund ska riva sönder den och sprida omkring fyllning över hela huset. Detta gör leksaken till ett utmärkt och säkert alternativ för hundar som gillar att tugga och leka hårt. Dessutom är den lätt att rengöra, vilket gör den till en praktisk lösning för upptagna husdjursägare.

Men det är inte bara den praktiska aspekten som gör denna Plyschräv utan fyllning med pip så fördelaktig. Det faktum att den är formad som en räv ger en extra dimension till lekupplevelsen. Den stimulerar hundens naturliga jaktinstinkter och hjälper till att hålla den mentalt aktiverad. Den ger också en känsla av kamratskap och tröst när du inte kan vara där för att leka med din hund.

Denna Plyschräv utan fyllning med pip är alltså inte bara en leksak, utan även ett träningsverktyg och en trogen vän för din hund. Den är utformad för att möta och överträffa alla dina förväntningar, vilket garanterar att din hund kommer att älska den. Så tveka inte, skäm bort din bästa vän med denna fantastiska Plyschräv och se glädjen i din hunds ögon när den upptäcker sin nya leksak!
Produktdetaljer
13-7304
Reviews