Gummiboll med rep i mixade färger,-34 x 8 x 7cm

- Perfekt för lek och motion
- Tillverkad i hållbart gummi
- Färgglad design som lockar till lek
- Inbyggt rep för extra roliga lekar
- Storlek som passar alla hundraser
- Hållbar och tålig mot tugg
- Lätt att rengöra efter lek
- Perfekt för interaktiva lekar mellan hund och ägare

15-57655
87,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Leksaker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Välkommen till en värld av färg, glädje och lek med vår Gummiboll med rep i mixade färger. Med dess generösa storlek på 34 x 8 x 7 cm är den perfekt för allt från spontana lekstunder till planerade aktiviteter.

Designad i en explosion av färger, är denna gummiboll med rep en fröjd för ögat. Den mixade färgsättningen bidrar inte bara till en estetisk tillfredsställelse, det är också en fantastisk stimulans för barns synsinne. Lek blir inte bara roligare, utan också mer inbjudande och engagerande.

Bollen är tillverkad av högkvalitativt, hållbart gummi, vilket ger den en idealisk elasticitet och stötdämpande egenskaper. Oavsett om du kastar den högt upp i luften eller studsar den mot marken, kommer den alltid att studsa tillbaka. Detta är perfekt för att utmana barnens motoriska färdigheter och koordination, samtidigt som det ger en mängd skratt och glädje.

Vårt gummiboll med rep kommer också med ett robust, slitstarkt rep. Det ger en utmärkt grepp och kontroll över bollen, vilket gör det enkelt för barn av alla åldrar att kasta, dra och fånga den. Rept är också en utmärkt träningsredskap, vilket utmanar både barnens styrka och uthållighet.

Fördelen med denna gummiboll med rep ligger inte bara i dess lekfulla design och mångsidiga funktioner, utan också i dess potential för att främja fysisk aktivitet. I en tid då skärmtid ökar, är det viktigare än någonsin att uppmuntra barn till aktiv lek. Med denna produkt kan de springa, hoppa, kasta och dra – allt medan de har roligt.

Sammanfattningsvis är vår Gummiboll med rep i mixade färger mer än bara en leksak. Den är en källa till skratt, rörelse och lärande. Den kombinerar fysisk aktivitet med kognitiv utveckling på ett roligt och engagerande sätt. Oavsett om det är för en födelsedagspresent, en lekstund i parken, eller bara för att pigga upp en vanlig dag, är denna gummiboll med rep det perfekta valet.

Produktdetaljer
15-57655
Reviews