Hovkniv dubbeleggad

Dubbeleggad hovkniv för både vänster och höger hand. Handtag av rostfri plast

121330
Hansbo
73,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HästvårdHovarHovslagarverktygHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hovkniv dubbeleggad är en högkvalitativ kökskniv som är speciellt designad för att hantera och trimma hovar på hästar. Med sin dubbeleggade klinga och ergonomiska handtag erbjuder den enastående precision och komfort under användning.

En av de främsta fördelarna med denna hovkniv är dess dubbeleggade klinga. Detta gör att kniven blir både stark och hållbar, vilket gör den perfekt för att hantera tuffa material som hovar. Den dubbeleggade ytan ger också extra grepp och stabilitet under användning, vilket minskar risken för olyckor och skador.

Det ergonomiska handtaget är en annan anmärkningsvärd egenskap hos denna hovkniv. Det är utformat för att passa perfekt i handen och bidrar till en naturlig och bekväm arbetsställning. Detta minskar trötthet och belastning på handleder och fingrar under längre arbetspass.

Hovkniven är även utrustad med en robust knivslida för säker förvaring och transport. Slidan skyddar kniven från skador och minskar risken för oavsiktliga snitt.

Förutom dess praktiska egenskaper är denna hovkniv också tillverkad av högkvalitativa material som garanterar långvarig prestanda och hållbarhet. Klingan är tillverkad av rostfritt stål som är korrosionsbeständigt och enkelt att rengöra. Handtaget är tillverkat av slitstarkt och greppvänligt material som ger extra stabilitet och kontroll.


Produktdetaljer
Hansbo
121330
Reviews