Ridhjälm MIPS Vision Matt Agat

- Implementerat Mips-system för extra skydd
- Bred skärm och matt yta ger elegant look
- Glänsande panel för lyxig känsla
- Sex ventilationsöppningar garanterar god luftcirkulation
- Bekvämt hakband med snabbspänne
- Justerbar storlek för optimal passform
- Snabbtorkande Cooldry-material inuti
- Avtagbart och tvättbart innerfoder.

603466
1 770,00 kr
Inkl. moms ***Förväntat inlev. datum 2024-04-06***
Storlek: Small 52-55
***Förväntat inlev. datum 2024-04-06*** ***Förväntat inlev. datum 2024-04-06***
***Förväntat inlev. datum 2024-04-06*** ***Förväntat inlev. datum 2024-04-06***
***Förväntat inlev. datum 2024-04-06*** ***Förväntat inlev. datum 2024-04-06***
Antal
***Förväntat inlev. datum 2024-04-06***

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För dig som älskar ridning och värdesätter säkerhet, komfort och stil, presenterar vi denna effektfulla ridhjälm med ett implementerat Mips-system. Här är en hjälm som inte bara ger dig skydd, utan även sätter en personlig prägel på din ridoutfit.

Ridhjälmen är designad med en bred skärm och en matt yta, vilket skapar en elegant och modern look. Den glänsande panelen adderar en touch av lyx som gör att hjälmen verkligen sticker ut från mängden. Men det är inte bara utseendet som är imponerande. Denna hjälm är även utrustad med totalt sex ventilationsöppningar, vilket garanterar en god luftcirkulation och hjälper dig att hålla huvudet kallt även under intensiva ridpass.

För att säkerställa att hjälmen sitter bekvämt och säkert, är den utrustad med ett hakband med trepunktsfästen i syntetiskt läder. Hakbandet är försedd med ett snabbspänne som gör att du enkelt kan ta på och av hjälmen, samt en mjuk tunnel av Cooldry-material som förhindrar skav.

En stor fördel med denna ridhjälm är att den är justerbar. Genom rattsystemet baktill och det justerbara hakbandet kan du enkelt anpassa storleken för en optimal passform. Detta gör att hjälmen sitter lika bra på huvudet under en lugn skrittur som under ett fartfyllt galoppass.

Hjälmens innerfoder är tillverkat av Cooldry-material. Detta material torkar snabbt och bidrar till att hålla huvudet svalt även under långa och svettiga ridpass. För din bekvämlighet är fodret även avtagbart och kan tvättas i maskin vid 40°C.

Sammanfattningsvis är denna ridhjälm ett utmärkt val för dig som vill kombinera säkerhet med stil. Med sitt Mips-system, sin sköna passform och sina smarta funktioner, ger den dig allt du behöver för en trygg och komfortabel ridupplevelse.

Produktdetaljer
603466
Reviews