Easy leader nossele-(Medium Svart)

 

Denna storlek motsvarar:

M: Golder Retriever Dobermann Labrador

 

Nosgrimma till hundar som drar i kopplet.

Kan man hålla iordning huvudet så följer kroppen med.

... Läs mera nedan

43-2594
52,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Halti & nosgrimma
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion till Easy Leader Nossele

Upptäck en ny värld av harmoni och kontroll i din relation med din fyrbenta vän med Easy Leader Nossele (Medium Svart). Den här innovativa produkten är en game-changer i hundträning och hjälper till att skapa en mer avslappnad, säker och njutbar promenadupplevelse för både hund och hundägare.

Produktens struktur och design

Easy Leader Nossele (Medium Svart) är utformad för att passa medium stora hundar, men kan justeras för att passa en mängd olika hundstorlekar och raser. Tillverkad av slitstark nylon, är denna nossele både hållbar och bekväm, vilket minimerar eventuell irritation på hundens hud. Den svarta färgen ger också en klassisk och tidlös look som passar alla hundraser och färger.

Fördelar med Easy Leader Nossele

Huvudfördelen med Easy Leader Nossele (Medium Svart) är dess förmåga att ge maximal kontroll vid hundträning och promenader. Till skillnad från traditionella halsband, som kan orsaka skador på hundens hals om de drar eller rycker, distribuerar nosseln trycket jämnt runt hundens nos och nacke. Detta ger hundägaren fullständig kontroll utan att orsaka obehag eller skada på hunden.

Easy Leader Nossele (Medium Svart) är också fantastiskt för att motverka oönskat beteende. Genom att styra hundens huvud, kan hundägaren enkelt styra hundens rörelser och förhindra oönskade handlingar som att hoppa på människor, dra eller jaga saker.

Slutligen, med sin justerbara design, kan Easy Leader Nossele (Medium Svart) enkelt anpassas för att passa din hund perfekt. Detta garanterar att hunden känner sig bekväm och säker, vilket gör promenader och träning till en positiv upplevelse för både hund och ägare.

Sammanfattning

Med sin innovativa design och otaliga fördelar, är Easy Leader Nossele (Medium Svart) det ultimata verktyget för att förbättra din promenad och träningsupplevelse med din hund. Genom att erbjuda maximal kontroll, skydd mot skador, och förmågan att motverka oönskat beteende, är denna nossele det bästa valet för varje ansvarsfull hundägare. Utforska en ny värld av harmoni med din fyrbenta vän med Easy Leader Nossele (Medium Svart) idag!

Produktdetaljer
43-2594
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: