• −50%
Easy leader nossele-(Extra Large Svart)

Easy leader nossele-(Extra Large Svart)

 

Denna storlek motsvarar:

XL: Berner Sennen Rottweiler Newfoundland

 

Nosgrimma till hundar som drar i kopplet.

 Kan man hålla iordning huvudet så följer kroppen med.

... Läs mera nedan

43-2595
Flamingo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
56,00 kr
28,00 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ta kontroll över era promenader med denna högkvalitativa nosgrimma, perfekt designad för stora hundraser som Berner Sennen, Rottweiler och Newfoundland. Med denna nosgrimma kan du säkerställa att ditt husdjur är säkert och bekvämt, samtidigt som du behåller full kontroll, även om din fyrbenta vän har en tendens att dra i kopplet.

Nosgrimman är inte bara ett praktiskt redskap, utan också ett uttryck för en djup förståelse för hundars beteende. När hundens huvud är under kontroll, följer resten av kroppen naturligt efter. Detta princip, enkel men effektiv, är grundtanken bakom denna nosgrimma.

För storleken XL, som är idealisk för raser som Berner Sennen, Rottweiler och Newfoundland, kan du förvänta dig en perfekt passform. Storleken har noggrant kalibrerats för att passa dessa raser och garanterar optimal komfort och säkerhet för din hund. Det är viktigt att notera att rätt storlek på nosgrimman är avgörande för dess effektivitet och din hunds välbefinnande.

Med denna nosgrimma kan du ta promenaden till nästa nivå. Du får mer kontroll, vilket gör promenaderna mer njutbara och mindre stressiga för både dig och din hund. Många hundägare rapporterar en markant förbättring i deras hunds beteende med hjälp av en nosgrimma.

Men den här produkten är inte bara funktionell. Den är också tillverkad med omsorg och kvalitet, vilket innebär att den är långvarig och hållbar. Dess konstruktion är robust, vilket gör den idealisk för stora hundraser med mycket kraft.

Så, om du har en Berner Sennen, Rottweiler eller Newfoundland och letar efter ett effektivt sätt att hantera dragande i kopplet, är denna nosgrimma det perfekta valet. Med dess smarta design och högkvalitativa konstruktion, kommer den att göra en stor skillnad i ditt och din hunds liv.

Produktdetaljer
Flamingo
43-2595
Reviews