Kunder berättar om deras nypon erfarenhet:

Provade nyponpulver för mina knäns skull men blev väldigt positivt överraskad då det hade större effekt på resten av kroppen och själen. Har aldrig varit så pigg på både morgon och kväll och förkylningar är nu ett minne blott ! Kan verkligen rekommenderas om man känner sig allmänt trött på eftermiddagen och har svårt att komma upp ur sängen på morgon.
Hans
Jag vill berätta hur er nypon har hjälpt mig och min man. Vi har tagit grovmalet nypon till frukost blandat i fil eller yoghurt och även Emin MSM varje morgon sedan ett halvår tillbaka. Min man har psoriasis och det har blivit mycket bättre när han använt både MSM och nypon. När nypon tog slut så blev hans psoriasis värre. Jag själv lider av värkande leder och nypon tillsammans med MSM har hjälpt mig så att jag kunnat röra på mig mycket mer och har ingen ledvärk. Jag har börjat gå på danskurser och läger och kunnat dansa 6 timmar om dagen utan problem. Jag märker även att jag återhämtar mig mycket snabbt om jag tillfälligt får ont i musklerna av dansen. Det går över på mindre än en dag och jag orkar mycket mer. Både min man och jag har fått mycket mer energi och är piggare och gladare idag än vi var innan vi började använda era produkter. Tack för att ni har så fin och snabb service via webbutiken. Vi har bara goda erfarenheter av er och produkterna!
Suvi
Har nu använt ert nyponpulver i tre veckor för min höftledsartros och har inte varit så här bra på över ett år smärtan har gett med sig till ca 80 %!! Ett smärre mirakel eftersom jag har provat med allehanda mediciner inklusive glukosamin utan någon effekt. Jag vill verkligen rekommendera alla med artrosbesvär att prova. Inga biverkningar alls och massor med vitaminer mineraler och antioxidanter påköpet. Är så glad att jag fick detta tips av en väninna som själv har blivit hjälpt och märker en försämring så fort hon slutar med pulvret. Själv använder jag 2:an och blandar ut med kallt vatten. Helt ok smak.
Ingrid
Min erfarenhet av nyponpulvret är mycket positiv! Jag har fibromyalgi och storkonsument av värktabletter innan jag började med nyponpulvret. Nu har jag halverat min tablettkonsumtion och mår mycket bättre. Jag kan bara rekommendera alla som har värk att prova nypon!
Christina
Vi har en Jämthundstik som vid ca 5 års ålder började halta och hade problem när hon skulle röra sig. Vetrinären kollade hennes leder och sa att hon hade troligtvis atros i lederna så de röntgade henne och då visade det sig att hon hade svår atros i höfter och axlar. Vi fick utskrivet något slags tillägg till maten och så skulle hon få en smärtstillande tablett varje dag. När vi läste om alla biverkningarna som denna tablett kunde ge så gav vi upp denna behandling och då vi hört och läst om nyponpulver i olika tidningar så började vi ge henne detta. Nu märker vi inte av att hon har ont och hon haltar inte möjligtvis om hon hoppar frjligtvis om hon hoppar från högre höjder så kan hon halta lite med det försvinner väldigt snabbt. Hon är nu sex år gammal. Fantastiskt att tre små skopor morgon och kväll kan verka så bra. Någon biverkning har vi inte kunnat finna. Vi är väldigt glada över hennes tillfrisknande och vi tror att hon själv också är glad även om hon inte vet varför hon mår bättre.
Ros-Marie